بیرانوند راز آخرین پارگی رباط صلیبی لیگ را فاش کرد!

مصدومیت سنگین در بازی شمس آذر و تراکتور

دیدار تیم های شمس آذر و تراکتور با تساوی بدون گل به پایان رسید اما این مسابقه تحت تاثیر خبر مصدومیت مهدی ترابی و یک اتفاق ناگوار دیگر قرار گرفت. در دقیقه 18، کیانوش معظمی، مهاجم جوان شمس آذر، دچار مصدومیتی شدید از ناحیه زانو شد که واکنش های گسترده ای را به دنبال داشت. این بازیکن 19 ساله در حین تلاش برای دریبل زدن یکی از بازیکنان تراکتور، پس از برخورد با وی دچار آسیب دیدگی شدید شد.

ابتدا کیانوش از ابعاد جدی مصدومیت خود آگاه نبود، اما پس از بررسی بازیکنان دیگر، مشخص شد که او دچار آسیب قابل توجهی شده و احتمالا برای مدتی طولانی از میادین دور خواهد ماند.

2533184

تایید مصدومیت توسط علیرضا بیرانوند

این مصدومیت، پارگی رباط صلیبی بود؛ آسیبی متداول میان فوتبالیست ها که اغلب در پی برخوردهای شدید رخ می دهد. کیانوش معظمی، که به عنوان یکی از مهاجمان کم تجربه اما تاثیرگذار شمس آذر شناخته می شد، به جمع بازیکنانی همچون مهدی ترابی پیوست که در این فصل لیگ برتر گرفتار این نوع مصدومیت شده اند.

علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم تراکتور، بلافاصله پس از وقوع این حادثه بالای سر معظمی حاضر شد. او وضعیت زانوی مهاجم جوان را بررسی و پیش از رسیدن کادر پزشکی شمس آذر، اعلام کرد که او دچار پارگی رباط صلیبی شده است. بیرانوند ضمن آرام کردن معظمی تلاش کرد به او دلگرمی دهد و تاکید کند که این مصدومیت را می توان پشت سر گذاشت.

2533185

کیانوش معظمی، مسیری متفاوت پیش رو

کیانوش معظمی که به عنوان مهاجم شماره 9 شمس آذر از لیگ دسته سوم به لیگ برتر صعود کرده بود، یکی از بازیکنان پیشرفت کرده این فصل محسوب می شد. با این حال، مصدومیت اخیر او مانع حضورش در ادامه این فصل لیگ برتر شد. به گفته این بازیکن، او منتظر کاهش تورم زانوی خود خواهد ماند تا سپس با نظر پزشکان روند درمانی را آغاز کند. در صورت نیاز به عمل جراحی، او آماده است زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد و برای بازگشت به میادین در فصل آینده آماده شود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1245785
  • فیلم/ اعتراف عجیب علی اوسیوند: اگر حمیرا نبود الان کارتن‌خواب پارک ملت بودم/ قصه عشقی که آسان به دست نیامد!