خلاصه بازی ایپسویچ 0-2 لیورپول: ایساک روز عالی خود را رقم زد
لیورپول با درخشش الکساندر ایساک و دو گل دیدنی موفق شد در هفته سوم لیگ برتر انگلیس ایپسویچ را در خانهاش شکست داده و اولین پیروزی فصل خود را ثبت کند.
پیروزی لیورپول در خانه ایپسویچ: ایساک ستاره میدان
تیم فوتبال لیورپول در چارچوب هفته سوم لیگ برتر انگلیس موفق شد با عملکردی تماشایی، ایپسویچ تاون را در ورزشگاه پورتمن رود با نتیجه 2 بر 0 شکست دهد. این بازی که با سوت درن انگلند آغاز شد، به سرعت به یکی از دیدنی ترین دیدارهای این هفته تبدیل شد.
نیمه اول: گلزنی زودهنگام ایساک
در دقیقه 6 بازی و زمانی که هنوز شرایط بازی تثبیت نشده بود، میلوش کرکز با توپ گیری ماهرانه ای در وسط زمین، توپ را به کودی خاکپو سپرد. خاکپو نیز با پاس عمقی خود، الکساندر ایساک را در موقعیت تک به تک قرار داد و این مهاجم سوئدی با شوتی محکم گل نخست لیورپول را ثبت کرد.
تنها سه دقیقه بعد و در دقیقه 9، دوباره همکاری خاکپو و ایساک نتیجه بخش بود. ویرجیل فن دایک با پاس دقیق خود خاکپو را صاحب توپ کرد و او نیز با پاس بیرون پا توپ را به ایساک رساند. ایساک این بار با ضربه ای زیبا دومین گل خود را به ثمر رساند. این دبل سریع ترین دبل یک بازیکن لیورپول در لیگ برتر از زمان ماکسی رودریگز در سال 2011 محسوب می شد.
ایپسویچ تلاش می کند
بعد از دریافت این دو گل، تلاش های ایپسویچ برای جبران نتیجه با محوریت خولیو انسیسو و فتاوو آغاز شد اما نمایش فوق العاده آلیسون بکر و دفاعی هماهنگ از لیورپول مانع از باز شدن دروازه این تیم شد.
دومینیک سوبوسلای نیز با شوت های خطرناک خود در نیمه اول سعی داشت تا اختلاف لیورپول را بیشتر کند اما واکنش های عالی کل شپرپن مانع از این اتفاق شد و نیمه اول با حساب 2 بر 0 به سود لیورپول پایان یافت.
نیمه دوم: مقاومت لیورپول و ورود بارکولا
در آغاز نیمه دوم، ایپسویچ فشار بیشتری به خط دفاعی لیورپول وارد کرد اما عملکرد استثنایی خط دفاعی این تیم شامل ویرجیل فن دایک و آرائوخو، که در نبردهای هوایی بسیار موفق بود، مانع از هرگونه تغییر نتیجه شد.
در دقیقه 64، بردلی بارکولا بازیکن برجسته و تازه وارد لیورپول با قیمتی معادل 125 میلیون برای نخستین بار به میدان رفت و نیروی تازه ای به خط حمله تیم اضافه کرد.
رد پنالتی و تلاش ایپسویچ تا پایان
در دقایق پایانی بازی، برخورد مشکوکی در محوطه جریمه ایپسویچ رخ داد اما کمک داور ویدیویی با اعلام آفساید سوبوسلای، احتمال پنالتی را رد کرد. کلارک در دقیقه 86 یک موقعیت خوب برای ایپسویچ خلق کرد اما لیورپول با بازی هوشمندانه خود موفق شد تا نتیجه را حفظ کند و این مسابقه با پیروزی 2 بر 0 قرمزپوشان به پایان رسید.
-
مرگ تلخ کودک یکونیم ساله زیر چرخ مینیبوس پدرش
ارسال نظر