نخستین گل آفساید با قانون جدید فوتبال
رکنا: آلخاندرو دیاز با گلزنی در لیگ برتر کانادا نخستین فوتبالیستی شد که از قانون آزمایشی آفساید فاصله دار سود می برد؛ قانونی که با تغییر تعریف آفساید قصد دارد بازی را هجومی تر کند.
به گزارش رکنا، آلخاندرو دیاز، بازیکن مکزیکی در لیگ برتر کانادا، به نخستین فوتبالیستی تبدیل شد که تحت قانون آزمایشی آفساید فاصله دار در یک مسابقه حرفه ای گلزنی کرد؛ قانونی که هم اکنون در لیگ برتر کانادا در حال آزمایش است.
طبق قوانین فعلی فوتبال، گل او برای تیم پاسیفیک اف سی آفساید اعلام می شد. اما در سیستم جدید، تنها زمانی بازیکن در موقعیت آفساید قرار می گیرد که فاصله ای واضح بین او و آخرین مدافع وجود داشته باشد، نه صرفا جلوتر بودن جزئی.
امید می رود این قانون که مدت ها از سوی آرسن ونگر در نقش خود به عنوان مدیر توسعه جهانی فوتبال در فیفا مطرح شده است، به سبک بازی هجومی تر کمک کند.
ارسال نظر