سنگین ترین محکومیت ممکن برای این مربی
تبلیغات

به گزارش رکنا، این تصمیم امروز  و بر اساس گزارشی که داور مسابقه، یوسو گالچ آپستگییا، در گزارش رسمی خود ثبت کرده بود، اتخاذ شد. باشگاه سویا که نسبت به این حکم اعتراض کرده بود، از پیش نگران محرومیتی سنگین و عبرت آموز بود؛ به ویژه با توجه به محتوای گزارش داور ناوارایی و خشم جامعه داوری پس از اتفاقات رخ داده در ورزشگاه رامون سانچس پیسخوان. سویا قصد دارد برای کاهش مدت محرومیت سرمربی اش به تمام مراجع ممکن مراجعه کند.

طبق حکم صادرشده، آلمیدا به دلیل اعتراض به داور دو جلسه محروم شده، یک جلسه به خاطر ترک نکردن زمین و نرفتن به رختکن پس از اخراج، سه جلسه به دلیل رفتارهای مکرر توهین آمیز یا تحقیرکننده نسبت به داوران و یک جلسه نیز به خاطر رفتاری مغایر با نظم عمومی فوتبال جریمه شده است. چنین محرومیتی در هفت سال اخیر بی سابقه است.

2427767

با این محرومیت، آلمیدا در مقطع حساسی از لالیگا قادر به نشستن روی نیمکت سویا نخواهد بود؛ مقطعی که این تیم برای بقا در بالاترین سطح فوتبال اسپانیا می جنگد و از دیدار آینده مقابل ختافه آغاز می شود. این دومین اخراج سرمربی آرژانتینی در فصل جاری است؛ پیش تر نیز در دیدار خارج از خانه مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو، در آخرین بازی سال ۲۰۲۵، از کنار زمین اخراج شده بود.

 

اخراج آلمیدا و درگیری لفظی او با داور، دریافت کارت زرد دوم توسط خوانلو که باعث شد سویا از دقیقه ۱۶ با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه دهد، و همچنین پنالتی احتمالی روی آگوئمه که نه داور و نه VAR آن را اعلام نکردند، صبر باشگاه نرویوننسه را لبریز کرد. در پی این اتفاقات، خوزه ماریا دل نیدو کاراسکو، رئیس باشگاه، با مسئولان کمیته فنی داوران تماس گرفت تا شکایت رسمی باشگاه را ثبت کرده و خواستار «یکسان سازی معیارهای داوری» شود.

2427483

آلمیدا پس از پایان مسابقه گفت: «قبل از هر چیز می خواهم از هواداران، از سویا، از خانواده ام و از همه کسانی که همیشه کنارم هستند و هر بازی نگران حالم اند، عذرخواهی کنم. خیلی راحت می توانند من را اخراج کنند وقتی حرفی نمی زنم. همه بازی ها را می بینم؛ در همه مسابقات هزاران اعتراض وجود دارد و ما اجازه صحبت نداریم. من صحبت نکردم، توهین نکردم. وقتی این طور اخراجت می کنند… کنترل خودم را از دست دادم چون از داور پرسیدم چرا اخراجم کرد و هرگز توضیح نداد. حالا نوشتن اخراج آلمیدا آسان است، اما کسی نمی داند چرا این اتفاق افتاد.»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات