جنجال تازه پرسپولیس و استقلال: درخواست پرسپولیسی ها از تاج
کدخبر:
1126657
لینک کپی شد
رکنا: باشگاه پرسپولیس با اشاره به حواشی داوری دیدار استقلال و ملوان، در اقدامی جنجالی خواستار عذرخواهی رسمی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، شد. این درخواست واکنشهای گستردهای را در فضای رسانهای به همراه داشته است.
کدخبر:
1126657
لینک کپی شد

به گزارش رکنا، بعد از اینکه فصل گذشته پرسپولیس با برتری مقابل مس رفسنجان به قهرمانی رسید، گل گولسیانی که در موقعیت افساید به ثمر رسید با هجمه زیادی همراه شد و در نهایت مهدی تاج ریاست فدراسیون فوتبال نیز در اقدامی عجیب و جالب به عذرخواهی از این بابت پرداخت.
اکنون بعد از قهرمانی استقلال و با توجه به حواشی داوری دیدار مقابل ملوان که کارشناسان مدعی عدم اخراج ارمین سهرابیان و همچنین صالح حردانی شدند، باشگاه پرسپولیس نیز خواهان عذرخواهی مهدی تاج شدند!
-
آرون افشار خواننده محبوب: مهران مدیری بی احترامی بزرگی به من و خانواده ام کرد آقای مدیری تو که پخته تری نباید منو مضحکه میکردی!
ارسال نظر