آهنگ راغب به نام عطر تو باری اربعین + متن کامل
راغب تازه ترین اثر خود با نام «عطر تو» را منتشر کرد؛ قطعه ای با حال و هوای عاشورایی که با ترانه ای احساسی و ملودی تاثیرگذار، ارادت به امام حسین (ع) را روایت می کند.
راغب با انتشار قطعه «عطر تو» بار دیگر به سراغ فضایی معنوی و آیینی رفته است. این اثر با ترانه ای از مهدی قدکی و راغب، آهنگسازی راغب و تنظیم آرش آزاد تولید شده و همزمان با ایام مذهبی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
«عطر تو» اثری سرشار از احساس و دلدادگی است که با بهره گیری از مفاهیم عاشورایی، ارادت عاشقان اهل بیت (ع) را به تصویر می کشد. فضای موسیقی و اجرای احساسی راغب، حال و هوایی معنوی به این قطعه بخشیده و آن را به یکی از آثار شنیدنی این روزها تبدیل کرده است.
در بخش هایی از ترانه، مفاهیمی مانند دلتنگی، توسل، امید و عشق به امام حسین (ع) با زبانی شاعرانه بیان می شود. عبارت هایی مانند «عطر تو در کوچه وزیدن گرفت یا حسین» و «دستمو گرفتی آقا» نشان دهنده فضای عاطفی و معنوی این اثر هستند.
راغب در سال های اخیر علاوه بر آثار عاشقانه، بارها قطعات مذهبی و مناسبتی نیز منتشر کرده و توانسته ارتباط خوبی با مخاطبان این گونه آثار برقرار کند. «عطر تو» نیز در ادامه همین مسیر، با تنظیمی آرام و ملودی تاثیرگذار، فضایی مناسب برای دوستداران موسیقی آیینی فراهم کرده است.
**متن آهنگ «عطر تو»**
عطر تو در کوچه وزیدن گرفت یا حسین
با تو دلم شوق تپیدن گرفت یا حسین
دوری و دلتنگی از این بیشتر ای تو برایم ز همه خویش تر
دیده گشا دست بگیر از دلم ای به فدایت سر ناقابلم
صحبت پژمردن یک برگ نیست یا حسین
هیچ گلی مثل تو خوش رنگ نیست یا حسین
ریخته باران به تنت دیده ام بوسه ز رگ های تو برچیده ام
دیده گشا دست بگیر از دلم ای به فدایت سر ناقابلم
راهو گم کرده بودم که بازم دستمو گرفتی تا نبازم
تو راهو بهم نشون دادی به عشق من تو جون دادی
دستمو گرفتی آقا
تا ساکن میخونه توام حسین
به من میگن دیوونه توام حسین
آره من دیوونتم عاشقم و مست در میخونتم
بی تو صبوری نتوانم دلم یا حسین
قصه دوری نتواند دلم یا حسین
-
فیلم/ نگاهی به چیدمان منزل شاهانه و لوکس بهنوش بختیاری در برنامه «شام ایرانی» / از مبلمان سلطنتی و لوستر برنجی تا کابینتهای مدرن آشپزخانه و تابلوی عکس خانوم بازیگر