گفت‌وگوی وزیر فرهنگ ایران و معاون نخست‌وزیر روسیه در سن‌پترزبورگ

به گزارش رکنا، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، که برای شرکت در دوازدهمین دوره مجمع بین‌المللی فرهنگ‌های متحد و انجام مذاکرات با مقام‌های روسیه به سن‌پترزبورگ سفر کرده است، روز جمعه در حاشیه این اجلاس با تاتیانا گولیکووا، معاون نخست‌وزیر روسیه و رئیس کمیته سازماندهی این رویداد، دیدار و گفت‌وگو کرد.

صالحی در این دیدار با آرزوی موفقیت برای طرف روسی در برگزاری این اجلاس، اظهار کرد: روابط جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در حوزه‌های مختلف در حال گسترش است و همکاری‌های فرهنگی دو کشور نیز از روند رو به رشدی برخوردار است.

وی برگزاری رویدادهای «روزهای فرهنگی ایران» در شهرهای سن‌پترزبورگ، مسکو، کازان و آستراخان را نشانه‌ای از اراده مشترک دو کشور برای گسترش پیوندهای فرهنگی میان ملت‌های ایران و روسیه و تقویت مناسبات دوجانبه دانست.

گولیکووا نیز با قدردانی از حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در مجمع بین‌المللی فرهنگ‌های متحد، از آنچه مقاومت و پایداری ایران در برابر تجاوز خارجی خواند، تجلیل کرد.

معاون نخست‌وزیر روسیه با اشاره به فرهنگ و پیشینه تاریخی ایران گفت که پایداری این کشور در برابر تجاوز نظامی خارجی را نشانه‌ای از ریشه‌دار بودن مردم ایران و قدرت فرهنگ این کشور دانست.

صالحی در دومین روز سفر خود به سن‌پترزبورگ همچنین در نشست عمومی دوازدهمین دوره مجمع بین‌المللی فرهنگ‌های متحد حضور یافت و به عنوان نخستین مقام میهمان، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران درباره همکاری‌های فرهنگی را مطرح کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز شنبه و همزمان با روز پایانی این اجلاس، با همتای روس خود دیدار خواهد کرد و در نشست کمیته مشترک فرهنگی ایران و روسیه نیز حضور خواهد یافت.

برنامه‌های «روزهای فرهنگی ایران در روسیه» نیز روز دوشنبه با حضور وزیران فرهنگ دو کشور در مسکو به صورت رسمی آغاز می‌شود و پس از آن، شهرهای کازان و آستراخان میزبان برنامه‌های فرهنگی ایران خواهند بود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1252400
  • فیلم/نخست وزیر پاکستان: تنگه هرمز باید باز بماند