رسول صدرعاملی به «اکنون» می‌آید

به گزارش رکنا، صدرعاملی با ساخت فیلم‌های ماندگاری همچون «من ترانه ۱۵ سال دارم»، «دختری با کفش‌های کتانی» و «دیشب باباتو دیدم آیدا» همواره توجه ویژه‌ای به روایت‌های انسانی و خاصه جهان دختران در آثارش داشته است. او در گفت‌وگو با سروش صحت به روند شکل‌گیری این نگاه در فیلم‌هایش پرداخت و از تجربه‌های زیسته‌اش در طول سال‌های فعالیت حرفه‌ای در سینما سخن گفت.

صدرعاملی همچنین در بخش‌هایی از این گفت‌وگو، به روزهای جوانی‌اش اشاره کرد و از دوران خبرنگاری‌اش در روزنامه اطلاعات در سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی ایران یاد کرد؛ ایامی که با شوق نوشتن و علاقه به مستندسازی و روایت‌گری همراه بوده است.

برنامه «اکنون» با اجرای سروش صحت و تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدرضا رضائیان از پلتفرم فیلیمو پخش می‌شود و در هر قسمت میزبان یکی از چهره‌های برجسته حوزه فرهنگ و هنر کشور است.

 

  • فیلم غمگین از نعیمه نظام دوست: همیشه آرزوم بود، زودتر از خانوادم بمیرم/ ما پولدار نیستیم فشار زیادی رومونه !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی