چهره "رضا عطاران" در سر پیری به کلی عوض شد+ عکس

عکس جدیدی از رضا عطاران سر صحنه مجموعه نمایش خانگی «دفتر یادداشت» که به تازگی در فضای مجازی منتشر شده است.این آقای بازیگر و کارگردان معروف در این فیلم با گریم جدیدش چهره ای بسیار متفاوت دارد.

رضا عطاران

دلیل بچه دار نشدن رضا عطاران و همسرش

درباره فرزنددار نشدن عطاران صحبتهای زیادی طرح شده بود و از جمله عدم علاقه عطاران به سروصدای کودکان خردسال.

اما عطاران در گفتگویی در این باره می گوید: نبودن بهتر از بودن است.

شما وقتی هستید درگیر مسائل و اختلافات می شوید.

وقتی نباشید خب دیگر نیستید.

وی ادامه می دهد: من بچه خیلی دوست دارم و وقتی بچه های مردم را می بینم حسودی ام میشود که اینقدر دوست داشتنی، باحال و زیباترین موجودات روی زمین هستند.

اگر قرار را بر بودن یا نبودن بگذارید به نظرم نبودن بهتر است.

قبل از ازدواج بر فرزنددار نشدن توافق کردیم!

عطاران خاطرنشان می سازد: از ابتدا هم با همسرم هم عقیده بودیم و از قبل از ازدواج هم به صورت جدی بر فرزنددار نشدن توافق کردیم.

منبع : وقت صبح

پایان خبر / رکنا / کدخبر 940630
  • فیلم / «به مادرم بگویید مرا عفو کند...» / آخرین ویدئوی دلخراش مهاجر افغان پیش از مرگ در بیابان نیمروز / قربانیان تشنگی در مسیر ورود غیرقانونی به ایران

اخبار تاپ حوادث