جشن بزرگ جورجینا با ثروت 10میلیون دلاری اش/ فاش شدن خبر فصل سوم مستند «من جورجینا هستم»
جورجینا رودریگز، همسر ستاره فوتبال کریستیانو رونالدو، با ثروت 10 میلیون دلاری اش جشن موفقیت های حرفه ای خود را برگزار می کند؛ در همین حال خبر فصل سوم مستند جنجالی «من جورجینا هستم» نیز فاش شده است.
در دنیای ورزش و تجملات، تعداد کمی از زوج ها مانند کریستیانو رونالدو و جورجینا رودریگس در کانون توجهات قرار دارند. این زوج قدرتمند با مسیر خاص زندگی شان و دستاوردهای چشمگیر خود قلب میلیون ها نفر را در سراسر جهان تسخیر کرده اند. در این میان اتفاقات زیادی در زندگی این زوج رخ داده است. در حالی که رونالدو برای فصل جدیدش با النصر آماده می شود، جورجینا هرروز در کارهایش موفق تر می شود.
مدت ها پیش رونالدو و جورجینا پس از گذراندن تعطیلاتی کوتاه با فرزندانشان، به سرعت به کار و تجارت خود بازگشتند. رونالدو همچنان در زمین فوتبال بازی می کند و جورجینا در کمپین های بازاریابی بزرگی شرکت می کند. او اخیرا به خاطر حضور در کمپین های تبلیغاتی متعددی مورد توجه قرار گرفته است. رودریگس 29 ساله چندین عکس از این کمپین های تبلیغاتی که در شهرهای مختلف مانند مادرید، پاریس، نیویورک، میلان و ریاض اجرا شد را به اشتراک گذاشت. او در استوری اینستاگرامش غرور و خوشحالی بی حد و مرز خود را ابراز کرد و نوشت: «من چقدر به خودم افتخار می کنم. خدایا سپاسگزارم.»
در واقع، این یک نقطه عطف در حرفه 10 میلیون دلاری رودریگس است. شاید بتوانیم نگاهی دقیق تر به آخرین دستاوردهای او در مستندش به نام «من جورجینا هستم» بیاندازیم، که فصل سوم آن در حال ساخت است. این جزئیات به اشتباه توسط قهرمان نمایش فاش شد.
همه طرفداران «من جورجینا هستم» مشتاقانه در انتظار فصل سوم سریال فوق العاده محبوب نتفلیکس که دو فصل موفق را پشت سر گذاشته، هستند. تصویری که جورجینا از فرزندانش در اینستاگرام منتشر کرد منجر به فاش شدن ساخت فصل سوم مستند او شد. این جزئیات توسط لیلیانا کامپوس در برنامه تلویزیونی پرتغال شکار شد. کامپوس تیم نتفلیکس را با دوربین هایشان در آینه دید و این موضوع را در برنامه اعلام کرد.
ارسال نظر