فیلم / فرهاد آئیش : زن اولم امریکایی بود مچم رو گرفت / دیگه به من اعتماد نداشت حرف دلش رو گفت و رفت / قسمت بود با مائده آشنا بشم
تبلیغات

فرهاد آئیش از آن دسته هنرمندانی است که به دلیل سال ها زیست در متن فرهنگ غرب، نگاهی دقیق و البته بسیار شیرین به تفاوت های رفتاری ایرانیان و غربی ها دارد. او که همواره با صداقتِ مثال زدنی اش شناخته می شود، در جدیدترین گفتگوی خود، پرده از خاطراتی برداشته که نشان می دهد چطور «تعارف» و «توجیه تراشی هایِ رایجِ ما» در آن سوی مرزها می تواند فاجعه آفرین باشد.

در این ویدیو، آئیش با بازسازیِ صحنه ی یک مهمانی، تعریف می کند که چطور برای پنهان کردنِ «خواب ماندنش»، سناریویِ کلیشه ایِ پنچر شدنِ ماشین را علم کرد، اما نمی دانست که در فرهنگ میزبان، دروغ گفتن به مراتب زشت تر از دیر رسیدن است. بخش دوم خاطرات او که به ماجرای خرید کفش و اصرار عجیبش برای دانستنِ سودِ فروشنده اختصاص دارد، به خوبی نشان می دهد که چطور عادتِ چانه زنیِ وطنی می تواند یک فروشنده خارجی را کاملاً آچمز کند.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات