بازیگر پایتخت در جشنواره فیلم فجر امسال /این دو بازیگر با یک فیلم
تبلیغات

سجاد بابایی در کنار هادی کاظمی و مهران احمدی در فیلم سینمایی «حاشیه» به تهیه‌کنندگی یوسف منصوری و کارگردانی «محمد علیزاده‌فرد» حضور دارد. «حاشیه» نخستین فیلم بلند سینمایی محمد علیزاده‌فرد به تهیه‌کنندگی یوسف منصوری است که در ژانر معمایی‌پلیسی تولید شده و برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر اکران خواهد شد.

هادی کاظمی، مهران احمدی، سجاد بابایی، ونوس کانلی، میترا رفیع، جواد قامتی، محمود نظرعلیان، محمد موحدنیا، حسین شهبازی، آندیا عبدالرضایی و... هریک در این فیلم نقش‌های متفاوتی را تجربه کرده‌اند.

در خلاصه داستان «حاشیه» که روایتی از تجربه زیست حاشیه‌نشینی را نیز دربرمی‌گیرد، آمده است: «افتادیم زیر پونز شهر به این درندشتی...».

علیزاده‌فرد کارگردان «حاشیه» که پیش از این سیمرغ چهل و دومین جشنواره فیلم فجر را برای فیلم کوتاه داستانی «شریف» دریافت کرده است، ساخت فیلم‌های «تراس»، «چای جوشیده»، «تروا» و... را در کارنامه کاری خود دارد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات