این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
ساغر عزیزی بازیگر نقش فرح پهلوی : من پسرم و خانواده ام .... از مدرسه دخترانه فرار کردم و به... اعلام کردم پسرم!
ساغر عزیزی بازیگر نقش فرح دیبا در مجموعه «معمای شاه» و بازیگر سریال بچه مهندس در گفتگویی خاطرات جالب و خنده دار دوران مدرسه اش تعریف کرد .

خاطرهای جالب از دوران کودکی ساغر عزیزی
ساغر عزیزی ، بازیگر مطرح سریال بچه مهندس، در یکی از مصاحبههای خود به خاطرهای جالب و متفاوت از دوران کودکیاش اشاره کرد. او گفت:
یکی از خاطرات جذاب من به 7 سالگی بازمیگردد، زمانی که خانوادهام تصمیم گرفتند مرا در مدرسه ثبتنام کنند. اما مشکل از آنجا شروع شد که من با جدیت به آنها و مسئولین مدرسه میگفتم که پسری هستم و باید در مدرسه پسرانه باشد، نه مدرسه دخترانه!ماجرای فرار از مدرسه دخترانه
عزیزی همچنین افزود: "خانوادهام به اصرارهای من توجهی نکردند، اما چند روز بعد تصمیم گرفتم از مدرسه فرار کنم. پس از آن به یک مدرسه پسرانه رفتم و با اطمینان به آنها اعلام کردم که پسر هستم و خانوادهام متوجه این موضوع نشدهاند. از مسئولان آن مدرسه خواستم که مرا در مدرسهشان ثبتنام کنند!"
معلم مهربان و خاطرهانگیز
او در ادامه به یاد معلم کلاس اولش، خانم طالبی، افتاد و با مهربانی از او یاد کرد: "امیدوارم هر جا که هستند سلامت باشند؛ چرا که با وجود شیطنتهای من، صبر و شکیبایی زیادی نشان میدادند و همیشه رابطه خوبی با من داشتند."
انتقال از شیراز به تهران
ساغر عزیزی همچنین به تغییر محل زندگی خود از شیراز به تهران اشاره کرد و افزود: "اولین چیزی که در زندگی در تهران برایم جلب توجه کرد، سرعت زندگی در این شهر بود که نسبت به شیراز بسیار بیشتر به نظر میآمد."
ارسال نظر