این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم کنسرت باشکوه و پرقدرت علیرضا قربانی در ورزشگاه آزادی ! / همخوانی شگفت انگیز ۷ هزار نفری ترکاند !
در دومین شب این کنسرت در ورزشگاه آزادی شاهد همخوانی شگفت و انگیز و زیبای حدود هفت هزار نفر از حاضران کنسرت بودیم. علیرضا قربانی سکوت کرد و مردم آهنگ را خواندند.

تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی با اجرای قطعات جدید از سه شنبه (۶ خرداد ۱۴۰۴) در مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شد و این تورکنسرت پس از تهران در شهرهای شیراز، یزد، کرمان، اصفهان، اهواز، تبریز و نیشابور ادامه پیدا خواهد کرد.
در دومین شب این کنسرت در ورزشگاه آزادی شاهد همخوانی شگفت و انگیز و زیبای حدود هفت هزار نفر از حاضران کنسرت بودیم. علیرضا قربانی سکوت کرد و مردم آهنگ را خواندند.
بهمن بابازاده خبرنگار موسیقی با انتشار ویدئویی از این همخوانی نوشت: «شب/ ضلع غربی استادیوم آزادی/ کنسرت علیرضا قربانی / هوای خنک/ همخوانی شگفت انگیز/ اوج گیری خواننده موسیقی ایرانی/ آدرنالین، آدرنالین...»
بسیاری از حاضران در کنسرت نیز با انتشار ویدئویی هایی از این لحظه به تمجید از علیرضا قربانی پرداختهاند. به طور کلی به نظر می رسد این کنسرت تا کنون برای مخاطبانش راضی کننده بوده است و کامنت های مثبت زیادی در این رابطه منتشر شده است.
ارسال نظر