رخنمایی دختر پزشک و داماد مالزیایی داریوش ارجمند بازیگر سریال ستایش: دخترم با یک بسکتبالیست عروسی کرد و بعد...

داریوش ارجمند ، بازیگر نقش حشمت فردوس در سریال ستایش، بازیگری را از صحنه تئاتر آغاز کرد در اواخر سال 1340 با همکاری یکی از دوستان خود سینمای آزاد مشهد را تاسیس کرد و سپس از ورود به دانشگاه در سال 1349 تئاتر را به صورت جدی پی گرفت و توانست همان سال به استخدام وزارت هنر و فرهنگ در بیایید.

سه برادر و دو خواهر دارد، فرزند دوم خانواده و برادر کوچکتر مرحوم انوشیروان ارجمند از بازیگران فقید سینما و تلویزیون است،پسرش امیریل ارجمند و عروسش یاسمینا باهر نیز از بازیگران شناخته شده هستند.

داریوش ارجمند درباره دخترش گفت: دخترم بعد از تحصیل در مالزی به ایران آمده و دکتر دندانپزشک است اما نقاشی می‌کند. الان هم معلم زبان انگلیسی است و همانجا با یک بسکتبالیست ازدواج کرد. دامادم اصالت ایرانی دارد پدرش استاد دانشگاه و مادرش معلم بوده و به تقدیر اعتقاد دارم. من روزی که یاسمینا در کلاسم بود خیلی دوستش داشتم اونم منو دوست داشت، اما هیچ وقت فکر نمی‌کردم عروسم می‌شود خدا رو شکر خیلی خوب و خوشبخت هستند.

  • ایران؛ سرزمینی گسترده که هر شهرش اندازه یک کشور است + فیلم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی