7 نشانه که طرف مقابل تان اهل حرف و حدیث نیست
رکنا: افرادی که از جنجال و حرف و حدیث اجتناب میکنند، میدانند که شرکت کردن در درگیری ها میتواند پیشرفت شان را متوقف کرده و آنها را از اهداف خود منحرف کند.
به گزارش رکنا، حرف و حدیث و جنجالهای مختلف اغلب با خود گردبادی از احساسات منفی، استرس و عوارض منفی غیر ضروری به همراه دارند. جای تعجب نیست که برخی از افراد بر هنر دور ماندن از چنین مسائلی مسلط شدهاند اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که چه چیزی باعث میشود این افراد در اجتناب از جنجال و کشمکش تا این حد ماهر باشند؟ آنها معمولاً دارای مجموعهای از ویژگیهای منحصر به فرد هستند. در ادامه نگاهی دقیقتر به این ویژگیهای افراد غیر جنجالی خواهیم داشت.
۱) برای آرامش خود ارزش قائل هستند
افرادی که از جنجال و حرف و حدیث اجتناب میکنند، میدانند که زندگی حتی بدون چنین درگیریهایی هم به اندازه کافی پیچیده است.
آنها به جای غرق شدن در گردباد و درگیریهای ذهنی ناشی از درگیری و جنجالهای غیر ضروری، ترجیح میدهند که ذهن آرامی داشته باشند.
این بدان معنا نیست که این افراد به طور کلی از درگیری اجتناب میکنند، در واقع آنها تشخیص میدهند که لازم نیست هر اختلافی به یک جنجال تمام عیار تبدیل شود.
۲) ارتباط مؤثر را تمرین میکنند
افرادی که از جنجال و حرف و حدیث اجتناب میکنند، اغلب مهارت زیادی در زمینه ارتباطی دارند. آنها میتوانند با آرامش دیدگاه خود را بیان کرده و راه حلی برای مشکلات پیشنهاد کنند.
داشتن رویکردی صحیح و محترمانه باعث میشود که از درگیریهای غیر ضروری جلوگیری کنید.
ارتباط مؤثر برای اثبات نظر شما نیست، بلکه در جهت درک دیدگاههای یکدیگر و یافتن زمینه مشترک است.
۳) به شایعات دامن نمیزنند
اگر بخواهیم صادق باشیم، دامن زدن به شایعات یا غیبت کردن میتواند سرگرمکننده باشد.
شاید شما هم با افرادی در زندگی خود مواجه شده باشید که به جای دامن زدن به شایعات، موضوع بحث را عوض میکنند.
شرکت نکردن در شایعات و غیبت پشت سر کسی، راهی مناسب برای جلوگیری از جنجال و درگیری است.
۴) حد و مرزهای مشخصی دارند
تعیین حد و مرز اهمیت زیادی دارد.
افرادی که از حرف و حدیث و جنجال اجتناب میکنند، میدانند که چه رفتارهایی برای آنها غیر قابل قبول است. با ایجاد این مرزها، دیگران را از کشاندن آنها به درگیریهای غیر ضروری منصرف میکنند.
علاوه بر این، آنها به مرزهای دیگران نیز احترام میگذارند. این احترام متقابل محیطی را ایجاد میکند که در آن همه افراد احساس ارزشمندی میکنند و پتانسیل درگیری و جنجال کاهش پیدا مییابد.
۵) هوش عاطفی بالایی دارند
این افراد توانایی تشخیص، درک و مدیریت احساسات خود و دیگران را دارند.
طبق مطالعهای که در مجله تحقیقات شخصیتی منتشر شده، افرادی که هوش هیجانی بالایی دارند، در زمینه مدیریت استرس و اجتناب از درگیریهای بین فردی بهتر عمل میکنند.
این افراد در کنترل احساسات خود عملکرد خوبی دارند و از جنجالها و حرف و حدیثهای غیر ضروری جلوگیری میکنند.
۶) به جای مشکلات، روی راه حلها تمرکز میکنند
با تمرکز بر راه حلها به جای مشکلات، کمتر درگیر جنجال و درگیری شده و کارآمدتر خواهید بود. افرادی که میتوانند از حرف و حدیث و جنجال جلوگیری کنند، دارای مهارت حل مسأله هستند. آنها وقت خود را با غر زدن و ناراحتی بر سر مسائل مختلف تلف نمیکنند. در عوض، انرژی خود را صرف یافتن راه حل میکنند.
۷) رشد شخصی خود را در اولویت قرار میدهند
رشد شخصی باید اولویت هر کسی باشد. افرادی که از جنجال و حرف و حدیث اجتناب میکنند، میدانند که شرکت کردن در درگیریها میتواند پیشرفتشان را متوقف کرده و آنها را از اهداف خود منحرف کند.
این افراد برای توسعه فردی، یادگیری و رشد ارزش قائل هستند. آنها میدانند که هر لحظهای که برای شرکت در جنجالهای غیر ضروری سپری میشود، لحظهای از دست رفته است که میتوانست برای پیشرفت شخصی استفاده شود.
آنها به طور طبیعی از موقعیتهای منفی که باعث ایجاد درگیری میشود، فاصله میگیرند.
منبع: روزیاتو
ارسال نظر