اولین انجماد جسد در استرالیا با هدف سرمازیستی

به گزارش رکنا، یک مرد استرالیایی به اولین شخص در نیم‌کره جنوبی تبدیل شد که پس از مرگ به صورت سرمازیستی منجمد می‌شود. «فیلیپ رودس» (Phillip Rhoades) مالک شرکت «ساوثرن کرایونیکس» (Southern Cryonics) اعلام کرد که کارکنان شرکت با موفقیت اولین مشتری خود را منجمد کردند؛ به این امید که در آینده بتواند به زندگی بازگردد.

این مرد اهل سیدنی که اوایل ماه جاری در دهه ۸۰ زندگی خود درگذشت به بیمار شماره یک شرکت تبدیل شده بود. فرآیند انجماد متوفی که در مرکز شرکت واقع در شهر هالبروک ایالت نیو ساوث ولز انجام شد، پیچیده بود و خواب را از چشم رودس گرفت. اگرچه آن‌ها از سال جاری آماده پذیرش اجساد بودند اما اولین مشتری آن‌ها کمی غیرمنتظره بود. اولین انجماد جسد در استرالیا رخ داد.

شرکت «ساوثرن کرایونیکس»، جسد یک مرد اهل سیدنی را پس از مرگ به صورت سرمازیستی منجمد کرد تا شاید در آینده بتواند به زندگی بازگردد.

یک مرد استرالیایی به اولین شخص در نیم‌کره جنوبی تبدیل شد که پس از مرگ به صورت سرمازیستی منجمد می‌شود.

به گزارش نیوز، «فیلیپ رودس»(Phillip Rhoades) مالک شرکت «ساوثرن کرایونیکس»(Southern Cryonics) اعلام کرد که کارکنان شرکت با موفقیت اولین مشتری خود را منجمد کردند؛ به این امید که در آینده بتواند به زندگی بازگردد.

این مرد اهل سیدنی که اوایل ماه جاری در دهه ۸۰ زندگی خود درگذشت به بیمار شماره یک شرکت تبدیل شده بود. فرآیند انجماد متوفی که در مرکز شرکت واقع در شهر هالبروک ایالت نیو ساوث ولز انجام شد، پیچیده بود و خواب را از چشم رودس گرفت. اگرچه آنها از سال جاری آماده پذیرش اجساد بودند اما اولین مشتری آنها کمی غیرمنتظره بود.

رودس در مصاحبه با ای‌بی‌سی نیوز گفت: این کار بسیار استرس‌زا بود و من را به مدت یک هفته بیدار نگه داشت زیرا چندین روش متفاوت باید طی چندین روز انجام می‌شدند و موقعیت‌هایی وجود داشتند که اگر ما به درستی برای آنها آماده نمی‌شدیم، ممکن بود کار اشتباه پیش برود. چند نفر دیگر هم بودند که ما فکر می‌کردیم احتمالا اولین مشتریان هستند اما خانواده این شخص به طور ناگهانی تماس گرفتند و ما حدود یک هفته فرصت داشتیم تا آماده شویم و همه چیز را سازمان‌دهی کنیم.

پس از مرگ این مرد در روز ۱۲ مه در یک بیمارستان واقع در سیدنی، فرآیند انجماد که حدود ۱۷۰ هزار دلار هزینه دارد، بلافاصله آغاز شد. رودس گفت که او به سرعت سوار یک قطار به مقصد بیمارستان شد و برای تهیه کیسه‌های یخ از فروشگاه، در مسیر توقف کرد.

پس از ارائه گواهی فوت مشتری، جسد وی به سرعت به سردخانه بیمارستان انتقال یافت و سپس به سرویس «مدیران خاک‌سپاری اوهار»(O’Hare Funeral Directors) منتقل شد. کارشناسان یک مایع را در جسد پمپاژ کردند تا سلول‌ها را حفظ کنند. سپس، بدن را در یخ خشک قرار دادند و دمای آن را به منفی ۸۰ درجه سلسیوس رساندند.

روز بعد، جسد به تاسیسات ساوثرن کرایونیکس رسید. در آنجا دمای جسد را تا منفی ۲۰۰ درجه سلسیوس پایین آوردند و سپس آن را در یک مخزن مخصوص قرار دادند که مانند یک اتاقک ذخیره عمل می‌کند. این فرآیند ۱۰ ساعته فشرده به این امید انجام شد که این مرد سال‌ها یا حتی قرن‌ها بعد بتواند دوباره به زندگی بازگردد.

تاسیسات هالبروک در حال حاضر دارای یک محفظه متناسب با چهار جسد است و یکی دیگر هم به زودی خریداری می‌شود. این تاسیسات می‌تواند تا ۴۰ جسد را پشتیبانی کند و شاید به زودی امکان گسترش نیز داشته باشد.

بیش از ۳۰ عضو موسس هر کدام مبلغ ۵۰ هزار دلار برای راه‌اندازی این تاسیسات پرداخت کرده‌اند که یک فضای حفاظتی را برای آنها تضمین می‌کند. همچنین، نام ۱۰ عضو سالانه دیگر در این فهرست وجود دارد. بسیاری از آنها به این موضوع فکر کرده‌اند که اگر پس از انجماد به زندگی بازگردند، چه آینده‌ای در انتظارشان است.

ویدئوی منتشرشده در وب سایت ساوثرن کرایونیکس توضیح می‌دهد: ما معتقدیم که در ۵۰ تا ۱۰۰ سال آینده، توانایی بارگذاری ذهن را در دنیای مجازی خواهیم داشت. تحولات مدرن که اکنون در جریان هستند به نتیجه خواهند رسید. در ۲۵۰ سال آینده این احتمال وجود دارد که فناوری پزشکی بتواند ذهن شما را به سمت یک بدن جوان و سالم در دنیای واقعی سوق دهد. شما همه دانش گذشته را به علاوه همه دانش دنیای مجازی خواهید داشت.

منبع: ایسنا

وبگردی