انهدام باند 3 نفره سارقان منزل در تهران / اعتراف به چندین فقره سرقت با پلاک‌های مسروقه و پژو 207

به گزارش خبرنگار رکنا،سرهنگ قاسم موسوی‌فر، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری 3 سارق حرفه‌ای منزل خبر داد که با استفاده از پلاک‌های مسروقه و تغییر چهره، به خانه شهروندان دستبرد می‌زدند و تاکنون به چندین فقره سرقت در تهران اعتراف کرده‌اند.

سرهنگ موسوی‌فر در تشریح جزئیات این پرونده گفت: در پی افزایش سرقت از منازل شهروندان، شناسایی باندهای فعال در این حوزه با اجرای مصوبات قرارگاه مبارزه با سرقت پلیس آگاهی تهران بزرگ در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات خاص پلیسی، بازبینی دقیق تصاویر و آلبوم‌های صحنه‌های سرقت، موفق به شناسایی 3 متهم که با استفاده از یک دستگاه پژو 207 سفیدرنگ اقدام به سرقت از منازل می‌کردند.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: بررسی‌های تکمیلی نشان داد متهمان در ساعات ابتدایی شب، پس از شناسایی منازل موردنظر، با تخریب در و توپ‌زنی قفل‌ها وارد خانه‌ها می‌شدند و اموالی از قبیل طلا، سکه، جواهرات، دلار و پول نقد را سرقت می‌کردند.

سرهنگ موسوی‌فر با اشاره به شگرد متهمان اظهار کرد: اعضای این باند برای دشوارکردن شناسایی، پلاک‌های مسروقه روی خودروی پژو 207 نصب می‌کردند و با استفاده از ماسک، کلاه و دستکش، سرقت‌های خود را انجام می‌دادند. آنها همچنین اموال سرقتی را از طریق افرادی که در زمینه مالخری فعالیت داشتند، به فروش می‌رساندند.

وی افزود: پس از شناسایی هویت متهمان ، کارآگاهان با اقدامات اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت شبانه‌روزی، مخفیگاه آنها را در یک منزل مجردی در منطقه مشیریه شناسایی کردند. در ادامه، با صدور دستور قضایی تیمی از کارآگاهان اداره هفدهم پلیس آگاهی در عملیاتی غافلگیرانه هر 3 متهم را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: در جریان این عملیات، خودروی مورد استفاده متهمان توقیف و ابزار و ادوات سرقت نیز کشف و ضبط شد. متهمان در ابتدا منکر اتهامات خود شدند، اما پس از مواجهه با مستندات و شواهد موجود، به چندین فقره سرقت منزل در سطح شهر تهران اعتراف کردند.

سرهنگ موسوی‌فر درباره نحوه فروش اموال مسروقه گفت: متهمان در اعترافات خود عنوان کردند که اموال سرقتی را به 2 فرد که به گفته آنها در زمینه مالخری فعالیت داشتند، می‌فروختند و در ازای آن دلار دریافت می‌کردند.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: تحقیقات برای شناسایی محل اختفای مالخران و دستگیری آنها ادامه دارد و 3 متهم دستگیرشده با قرار تأمین قضایی در اختیار اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ هستند تا تحقیقات پرونده تکمیل شود.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1260336
  • آموزش دم کردن چای برای یک طعم و عطر بی نظیر