دستگیری 3 سارق حرفه ای در آبادان

به گزارش حوادث رکنا از آبادان ، سرهنگ سید محسن تقی زاده رییس پلیس شهرستان آبادان اعلام کرد: طرح پاکسازی امنیت محله محور با محوریت پلیس پیشگیری در منطقه احمد آباد این شهرستان اجرایی شد که در این طرح ماموران کلانتری 15احمدآباد 2 سارق سابقه دار را به جرم سرقت کابل های فشار قوی در سطح شهر بخصوص فرعی های احمدآباد شناسایی و بازداشت کردند. از مخفیگاه این سارقان یک عدد قیچی برش سیم و مقداری کابل برق کشف و ضبط شد.

دستگیری سارق موتورسیکلت در کمتر از 48 ساعت

وی افزود: در ادامه این عملیات ، یک سارق موتورسیکلت که در 48 ساعت گذشته 2 دستگاه موتورسیکلت متعلق به شهروندان را که در شهرستان به سرقت بردند شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کردند که هر دو دستگاه موتورسیکلت در کمترین زمان ممکن از مخفیگاه سارقان کشف و ضبط شد.

رییس پلیس آبادان در خاتمه با بیان اینکه سارقان کابل های برق شهری در بازجویی پلیس به 8 فقره سرقت و همچنین سارق موتورسیکلت به 7 فقره سرقت معترف شدند گفت : علیه سارقان پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا معرفی شدند که از طریق محاکم قضایی با قرارهای صادره راهی زندان مرکزی آبادان شدند.

علی رنجکش آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی