زنده زنده سوختن یک زن درآتش‌سوزی  خانه اش / درکوهرنگ رخ داد + عکس
تبلیغات

به گزارش گروه حوادث رکنا، مرتضی زمانپور با اعلام این خبر، اظهار کرد: این حادثه شب گذشته اتفاق افتاد و موجب شد سه منزل مسکونی و محل نگهداری احشام طعمه حریق شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه جنس ساختمان‌ها و محل نگهداری احشام از چوب بودند، به طور کامل در آتش سوختند.

زمانپور با اشاره به اینکه هنوز علت حادثه مشخص نیست، اضافه کرد: در حال حاضر آتش مهار شده ولی تعدادی از احشام تلف شده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به آغاز بارندگی در این شهرستان از روز گذشته، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل بارش برف راه ارتباطی 30 روستای شهرستان کوهرنگ مسدود شده است و تردد در سایر محورها به دلیل کولاک به کندی انجام می‌شود که لازم است رانندگان با زنجیرچرخ تردد کنند.

فرماندار کوهرنگ افزود: اکنون ارتفاع برف در شهر چلگرد به 30 سانتی‌متر و با توجه به بارش چند روز گذشته مجموعا ارتفاع برف در این شهر به 74 سانتی‌متر رسیده است، همچنین ارتفاع برف در گردنه‌ها به بیش از یک متر و 20 سانتی‌متر افزایش پیدا کرده است.

زمانپور با تاکید بر اینکه افراد از سفرهای غیرضروری خودداری کنند، گفت: رانندگانی که قصد تردد از محورهای شهرستان کوهرنگ را دارند حتما تجهیزات زمستانه را به همراه داشته باشند.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی