آخرین جزئیات از حادثه اتوبوس نطنز / 8 تن ترخیص شدند + عکس
حوادث رکنا: شامگاه گذشته در پی برخورد اتوبوس مسافربری بین شهری با یک کامیون حامل سوخت در اتوبان کاشان- اصفهان 27 نفر زخمی و 19 نفر کشته شدند.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، غفور راستین رییس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان گفت: ساعت 23 و 14 دقیقه روز 26 شهریور ماه جاری، بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس مسافربری بین شهری با کامیون حامل سوخت در اتوبان کاشان- اصفهان، 27 نفر شامل سه زن و 24 مرد مجروح و 19 نفر جان خود را از دست دادند.
![]()
وی ادامه داد: به محض اعلام این حادثه Incident به واحدهای امدادی استان اصفهان 5 واحد از اورژانس پیشبیمارستانی اصفهان، اتوبوس آمبولانس کاشان و واحدهای امدادی هلال احمر بادرود و نطنز در صحنه تصادف Crash حاضر شدند.
راستین گفت: پس از تریاژ مصدومان در محل حادثه و انجام اقدامات درمانی اولیه، خانم 34 ساله و پنج مرد 18 تا 50 ساله به بیمارستان شهید بهشتی کاشان و دو خانم 34 و 40 ساله و 19 مرد 6 تا 50 ساله به بیمارستان فاطمیه بادرود منتقل شدند.
وی تصریح کرد: 8 نفر از مصدومان از بیمارستان ترخیص شدند.
![]()
-
محمود بصیری در سوگ اکبر عبدی؛ همان چهره ساده و دوست داشتنی سالهای دور + فیلم