این عروس حانم کچل را همه دوست دارند!

مراسم ازدواج جوئان و کرگ لیونز 44 ساله در لیورپول اتفاق جالبی افتاد.کرگ که با بیماری سرطان پانکراس دست و پنجه نرم می‌کنند، 18 ماه پیش از او خواستگاری کرد.

این دو از 14 سالگی یکدیگر را می‌شناختند. آن‌ها پس از اینکه متوجه شدند کرگ دچار بیماری است تصمیم گرفتند مراسم را سریع‌تر برگزار کنند چرا که تومور او غیر قابل عمل کردن بود.

پس از انجام حرکت شجاعانه عروس برای زدن موهایش وی مورد تشویق همه دوستان و افراد حاضر در مراسم قرار گرفت.

این زوج که کارهای خیرخواهانه انجام می‌دهند از روز ازدواجشان هم به عنوان مراسم گل‌ریزان برای بیماران سرطانی استفاده کرده و توانستند 2.700پوند پول جمع کنند.

_862894

پایان خبر / رکنا / کدخبر 408752
  • نگاهی به اتاق کار ساده و بدون تجملات پزشکیان در بیمارستان تبریز قبل از رئیس جمهوری/ چیدمانی ساده با کُمدهای چوبی و بدون زرق و برق+ویدیو

اخبار تاپ حوادث