تحویل 7 جسد از مسافران اتوبوس مرگ سنندج به خانواده هایشان

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، در حادثه Incident تلخ برخورد یک دستگاه تانکر نفتکش با اتوبوس مسافربری در بامداد چهارشنبه 20 تیر ماه، تعدادی از مسافران اتوبوس به علت سوختگی در اتوبوس جان خود را از دست دادند و پس از معاینات پزشکی قانونی، امروز صبح پیکر قربانیان به خانواده هایشان تحویل و با حضور مردم و مسئولین در بهشت محمدی شهر سنندج تشییع شدند.
"فواد سیفی" کارمند جوان شرکت توزیع برق استان کردستان به همراه "کامران مقبل" راننده شرکت اتوبوس واحد سنندج، دو تن از جانباختگانی بودند که در آرامستان بهشت محمدی آرام گرفتند. 3 تن دیگر از این قربانیان این حادثه در شهرستان بیجار تشییع و مابقی این افراد پس از بررسی و معاینات پزشکی قانونی به خانواده‌هایشان تحویل و جواز دفن آنها صادر خواهد شد. 
مدیر روابط عمومی پزشک Doctor قانونی کردستان از تحویل اجساد پنج تن از متوفیان حادثه آتش‌سوزی بامداد چهارشنبه در سنندج خبر داد و گفت: دو جسد دیگر شناسایی و امروز تحویل داده می‌شوند.
عبدالله احمدی اظهار کرد: اسامی متوفیان حادثه آتش سوزی در اتوبوس سنندج بر اساس اسامی نوشته شده در ترمینال سنندج اعلام شده و تاکنون نتیجه آزمایش DNA مشخص نشده و ممکن است تا دو هفته نیز طول بکشد.
وی افزود: در شب حادثه و پس از انتقال اجساد به بهشت محمدی، از ۹ جسد نمونه برداری و ۲ جسد دیگر نیز روز گذشته در بیمارستان نمونه برداری شدند.
مدیر روابط عمومی پزشکی قانونی کردستان با اشاره به تحویل ۷ جسد به خانواده متوفیان، گفت: این اجساد صرفا بر اساس حالات چهره شناسایی شده و مابقی اجساد چنانچه قابل شناسایی نباشد، تا اعلام نتیجه آزمایش DNA تحویل داده نخواهند شد.
وی با اشاره به اینکه ۴ جسد در انتظار تعیین دی ان ای هستند، یادآور شد: اجساد در پزشکی قانونی نیستند و در بیمارستان و بهشت محمدی سنندج نگهداری می‌شوند.
بامداد روز گذشته تصادف Crash اتوبوس با تانکر حامل مواد نفتی و وانت در سنندج موجب کشته شدن شماری از هموطنان شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 397237
  • چرا هدیه تهرانی ازدواج نکرده است؟ + فیلمی که وایرال شد