آتش سوزی در ساختمان 6 طبقه در پونک/ ساکنان محبوس شدند + عکس
حوادث رکنا: آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در پونک قزوین، ساکنان آن را محبوس کرد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، معاون عملیات سازمان آتش نشانی قزوین گفت: ساعت ۱۴ و ۶ دقیقه امروز یک دستگاه موتورسیکلت چهار چرخ در طبقه اول این ساختمان به دلایل نامعلوم آتش گرفت که به دلیل شدت دودگرفتگی ناشی از این آتش سوزی ساکنان ساختمان در منازل خود محبوس شدند.
موسی خانی افزود: ۲۵ نیروی آتش نشانی از ۴ ایستگاه به محل حادثه Incident اعزام شدند که علاوه بر خاموش کردن آتش، ۱۸ نفری که در ساختمان محبوس شده بودند را از طریق راه پله و نردبان از ساختمان خارج کردند.
![]()
وی اضافه کرد: در این حادثه ۳ نفر از ماموران آتش نشانی و دو نفر از ساکنان ساختمان دچار دود گرفتگی شدند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی قزوین گفت: دو مامور آتش نشانی و یک نفر از ساکنان ساختمان به کمک اورژانس به بیمارستان منتقل و مابقی به صورت سرپایی درمان شدند.
موسی خانی افزود: علت حادثه در دست بررسی است.
![]()
-
نجات معجزه آسای کودک عراقی توسط تیم پزشکی هلال احمر مستقر در کربلا + فیلم