زن جوان شوهرش را کشت و با یک مرد فرار کرد + عکس

به گزارش گروه ترجمه رکنا، در ورمونت، اریکا گوتیلا 31 ساله، همسرش تروی فورد 35 ساله را به ضرب گلوله کشت و جسد او را به کمک مادرش داخل فرش پیچید و آن را با سر داخل سطل بزرگی در ایوان خانه انداخت. مادر او کارمن 60 ساله به پلیس Police گفته است که دخترش تصمیم به قتل Murder فورد گرفت چون او هر دوی آنها را به مدت دو سال مورد آزارهای فیزیکی قرار می‌داد و آنها در خانه خودشان حس گروگان hostage بودن داشتند. 
مادر و دختر ماه‌ها بعد از کشتن Killing فورد باقیمانده جسد او را از ایوان خانه به جنگلی متروک منتقل کردند، جایی که مدتی بعد توسط دو زن که برای پیاده‌روی رفته بودند کشف شد. گزارش گم شدن تروی فورد هرگز به دست پلیس نرسیده بود. 
اریکا بعد از پیدا شدن جسد شوهرش با مرد دیگری ناپدید شد ولی به زودی به دام پلیس افتاد. او به کشتن فورد اعتراف کرد و گفت اگر تروی دوباره زنده شود او را باز هم به قتل خواهم رساند. محاکمه اریکا همچنان ادامه دارد ولی مادر او کارمن از طرف دادگاه گناهکار شناخته نشده است. 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 378895
  • فیلم بغض اصغر سمسارزاده در 86 سالگی/ «تنها آرزویم این است که دوباره بازی کنم»

اخبار تاپ حوادث