تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، در پی مشاهده دود و شعله وری در یک کارخانه و اطلاع رسانی شهروندان به سامانه ۱۲۵، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران ساعت ۱۲:۳۰ امروز نیرو‌های عملیات ایستگاه‌های ۵۷، ۵۶ و ۹۲ به همراه تانکر ایستگاه‌های ۱۷ و ۵۶ و خاور دستگاه تنفسی به محل حادثه Incident در خیابان تهرانپارس، خیابان اتحاد اعزام شدند.
امیر مهدیانی مدیر منطقه ۳ عملیات که فرماندهی محل حادثه را بر عهده داشت در این باره گفت: با اعلام حادثه توسط ستاد فرماندهی و رسیدن نیرو‌های عملیات، کارخانه‌ای با کاربری تولید جلوپنجره سازی خودرو در دو طبقه و به مساحت ۲۵۰ متر مربع دیده می‌شد که کاملا شعله ور شده و در حال سوختن بود.
وی بیان کرد: در این حادثه بیش از ۴۰ آتش نشان از سه جهت به سوی شعله‌های آتش حمله ور شدند و در مدت کوتاهی توانستند آتش سوزی را مهار و خاموش کنند.
مدیر منطقه ۳ عملیات خاطرنشان کرد: آتش سوزی در این کارخانه با تلاش آتش نشانان به سرعت مهار و از گسترش و سرایت آن به اطراف جلوگیری شد.
وی گفت: آتش نشانان پس از عملیات جداسازی و لکه گیری و نیز تخلیه دود از محل حادثه، کارخانه خسارت دیده را تحویل مالک دادند و با ارائه تذکرات ایمنی لازم به ماموریت خود پایان دادند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 373669
  • فیلم لحظع کشته شدن یک سارق کابل های برق بخاطر برق گرفتگی

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات