زنی با سر بریده زنده ماند! / دکتر کردی او را جراحی کرد
رکنا: تیم پزشکی بیمارستان «شفا» تاکستان، گردن بریده زن ۵۰ سالهای را که در یک قدمی مرگ قرار داشت ترمیم کرده و زندگی دوبارهای به او بخشیدند.
تیم پزشکی بیمارستان «شفا» تاکستان، گردن بریده زن ۵۰ سالهای را که در یکقدمی مرگ قرار داشت ترمیم کرده و زندگی دوبارهای به او بخشیدند.
سیدوحید سیدطبایی، یکی از جراحان این بیمارستان گفت: روز ۲۸ بهمن زن میانسالی که به دلیل اصابت جسم تیز به ناحیه گردن با پارگی تمام طول گردن و قطر حنجره و خونریزی شدید عروق گردنی به بیمارستان آورده شده بود. با حضور به موقع دکتر کُردی، پزشک Doctor مقیم اورژانس و اقدامات به موقع وی و همچنین برقراری راه هوایی توسط کارشناس بیهوشی مرکز در بخش اورژانس، بعد از انتقال سریع بیمار در مدت کمتر از ۱۰ دقیقه به اتاق عمل، توسط تیم جراحی؛ خونریزی کنترل شده و راه هوایی و تغذیهای بیمار و شکستگی حنجره اش ترمیم شد. بیمار در عملی سه ساعته جراحی شد و به آی سی یو انتقال یافت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم/ خانم بادیگارد نیوشا ضیعمی در مراسم تشییع اکبر عبدی کیست / ببینید خودش چه می گوید