گفتگوی اختصاصی با  خلبان هلی کوپتر که بر فراز دنا پرواز کرد + فیلم و عکس
حجم ویدیو: 13.08M | مدت زمان ویدیو: 00:02:04

حسین خزایی فر ،خبرنگار اعزامی رکنا گفتگویی را با خلبان ارتش ارسلان قبل از گشت زنی در ارتفاعات دناکوه انجام داد.

شما از کی آماده شدید برای عملیات جستجو؟

بعد از سانحه هوایی به ما اعلام آماده باش دادند اما به خاطر شرایط جوی هوا نتوانستیم عملیات جستجو را آغاز کنیم. بنا به دستوراتی که داده شد امروز صبح در محل حادثه Incident حاضر شدیم و عملیات جستجو را آغاز کردیم.

متاسفانه برف کوهستان را پوشانده است و شرایط جوی آب و هوایی این اجازه را به ما نمی دهد که جستجو نقطه ای را آغاز کنیم و به این خاطر مجبوریم جستجو با دوربین و از فاصله دور ادامه دهیم.

مکانی را احتمال می دهید که لاشه هواپیما آنجا باشد؟

خیر، نقاط مختلفی را اهالی بومی منطقه به آن اشاره کرده اند اما همه این مکان ها بر حسب فرضیات می باشد.

از آغاز عملیات چندبار پرواز کرده اید؟

متاسفانه به دلیل شرایط جوی و نبود دید کافی 2 بار عملیات گشت زنی را انجام داده ایم.

چندسال است خلبان ارتش هستید؟

30سال.

عملیات مشابه این عملیات هم داشته اید؟

بله، 2 بار قبل از این حادثه عملیات جستجو انجام داده ام.

محل حادثه قبل کجا بود؟

در همین کوه های دنا بود اما منطقه آن فرق می کرد.

آن عملیات ها با موفق به اتمام رسید؟

تا حدودی.

حرفی دارید؟

ارتش جمهوری اسلامی ایران همیشه در لحظات بحرانی در صحنه حاضر بوده است، مثال آن زلزله کرمانشاه که همکاران ما تا آخرین لحظات در کنار مردم بودند و در اینجا ما تمام تلاشمان را می کنیم تا هرچه زودتر لاشه هواپیما را پیدا کنیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 359013

اخبار تاپ حوادث