آتش سوزی در طبقه پنجم یک ساختمان در بجنورد + عکس
حوادث رکنا: سرپرست سازمان آتش نشانی بجنورد گفت : این آتش سوزی باعث شد تا 15 آتش نشان از 3 ایستگاه عملیاتی به محل حادثه اعزام شوند.
مجید گریوانی اظهار کرد: با اعلام خبر آتش سوزی منزل مسکونی در طبقه پنجم واقع در خیابان صمدیه لباف بحنورد،بی درنگ 3 ایستگاه عملیاتی به محل حادثه Incident اعزام شد.
وی افزود: آتش نشانان با استفاده از دستگاه تنفسی و لوله کشی آب تا طبقه پنجم با حضور در این واحد مسکونی ضمن جستجو برای نجات افراد حبس شده احتمالی،همزمان آتش را مهار و اطفاء نمودند.
وی ادامه داد: از زمان وقوع آتش سوزی دقایق زیادی سپری شده بود و متاسفانه با نبودن صاحب خانه خسارات زیادی به وسایل منزل در بیشتر اتاق ها وارد شد.
وی گفت: صاحب خانه وقتی با شماره 125 آتش نشانی تماس گرفت که بعد از مدت زمانی به منزل بازگشته بود و با مشاهده دود و آتش از آتش نشانان درخواست کمک کرده بود.
این مقام مسئول در آتش نشانی تصریح کرد: با وجود فروکش کردن زبانه های آتش،آتش نشانان به کار لکه گیری و اطفاء کامل آتش پرداختند.
گریوانی در خصوص خطرات آتش سوزی در مجتمع های مسکونی تاکید کرد: اگر این آتش سوزی در طبقات پایین مجتمع رخ می داد،بیشتر ساکنان در طبقات حبس می شدند و با توجه به نبود خودروی نردبان آتش نشانی کار امدادرسانی به افراد با دشواری های زیادی روبه رو می شد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان هنگام ترک منزل از عدم اتصال لوازم برقی از قبیل شارژر، سشوار و ...اطمینان حاصل کنند.
گفتنی است علت حادثه که در ساعت 6 و 34 دقیقه به شماره 125 اعلام شده بود،توسط کارشناسان در دست بررسی است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم پشت صحنه ساخته شده با هوش مصنوعی از گودزیلا