سلفی مرگبار مرد جوان در بوستان هفت حوض خلج + عکس
حوادث رکنا: مرد جوان که همراه خانواده اش به بوستان هفت حوض کوه های خلج مشهد رفته بود قصد سلفی گرفتن داشت که به داخل یکی از حوضچه ها سقوط کرد و تسلیم مرگ شد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، عصر امروز جوان ۳۱ ساله ای که همراه همسر و فرزند و چند تن از اعضای خانواده اش برای تفریح به بوستان هفت حوض کوه های خلج شهر مشهد رفته بودند برای گرفتن سلفی بر روی لبه یکی از حوضچه های این منطقه توریستی می رود که ناگهان به دلیل سرخوردن به درون آبگیر سقوط Fall کرده و متاسفانه تا رسیدن ماموران و گروه امداد جان خود را از دست داد.
بنا به این گزارش، یکی از اعضای دیگر این خانواده نیز به قصد کمک به درون آب می رود ولی خود او نیز درحال غرق شدن بوده که با کمک عوامل امداد نجات پیدا می کند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم بغض اصغر سمسارزاده در 86 سالگی/ «تنها آرزویم این است که دوباره بازی کنم»