پژو مرد جوان را در فومن له کرد
رکنا: یک عابر پیاده بر اثر برخورد خودرو پژو در محور فومن - سراوان در استان گیلان، جان باخت.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ حسین محمدپور رئیس پلیس Police راه استان گفت: شب گذشته در محور فومن - سراوان حوالی پل Bridge آقا سید شریف، یک دستگاه سواری پژو به علت بی توجه به جلو ، با یک مرد 37 ساله برخورد کرد که به علت شدت جراحت های وارده، عابر پیاده در دم جان سپرد.
وی با اشاره به وضعیت جوی و بارندگی های مداوم در استان افزود: رانندگان وسایل نقلیه طبق ماده 180 آیین نامه راهور موظفند به طور کامل به جلو و جوانب توجه کافی داشته باشند تا از بروز چنین تصادفاتی جلوگیری شود.
شهرستان فومن در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
اداره کل هواشناسی گیلان اعلام کرده که بارندگی ، وزش باد به نسبت شدید ، رعد و برق و کاهش دما تا پایان هفته جاری در استان ادامه دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم/ یادی کنیم از رونمایی خاص الیکا عبدالرزاقی و امین زندگانی از دکوراسیون خانه جدیدشان در شام ایرانی + تصاویر میز شام و چیدمان منزل
ارسال نظر