تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو با یک خاور و موتورسیکلت در ولنجک

سید جلال ملکی  گفت: ساعت ۷ و ۲۳ برخورد چند دستگاه خودرو در محدوده ولنجک، میدان دانشجو به نیرو‌های سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد.

وی افزود: در همان زمان یکی از خودرو‌های سازمان آتش نشانی که در محل مستقر بود در کمتر از ۷ ثانیه به محل حادثه Incident اعزام و پس از آن نیرو‌های یک ایستگاه دیگر نیز خود را به محل رساندند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی با اشاره به جزئیات تصادف Crash زنجیره‌ای در میدان دانشجو اظهارکرد: یک دستگاه خودرو خاور که پمپ تزریق بتن بود با یک دستگاه موتور سیکلت که ۲ سرنشین دانش آموز ۸ و ۱۲ ساله و یک مرد سرنشینان آن بودند برخورد و پس از انحراف از مسیر با ۹ دستگاه خودرو دیگر برخورد کرده بود.

ملکی ادامه داد: خودرو خاور پس از برخورد با خودرو‌ها و شکستن تیر چراغ برق وارد محوطه میدان شده و متوقف می‌شود.

وی از مصدومیت ۵ تن در این حادثه خبرداد و خاطرنشان کرد: در این حادثه ۵ تن مصدوم شدند که این افراد از سوی آتش نشان‌ها به عوامل اورژانس تحویل داده شدند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 312606
  • سایلنت هیل / پلی‌ استیشن ۱۹۹۹