مرگ 13 شناگر مسافر در ساحل محمودآباد
رکنا: ظهر امروز جوان نیشابوری با بیاحتیاطی و شنا در دریای مواج محمودآباد غرق شد.
ظهرامروز جوان 38 ساله اهل نیشابور بهنام جواد شورگشتی که به اتفاق خانواده خود در ساحل دریای شهر محمودآباد حضور یافته بود با وجود مواج بودن دریا و نامساعد بودن شرایط جوی اقدام به شنا در دریا کرد که عدم آشنای با فن شنا و تعطیلی طرحهای سالمسازی دریا موجب غرق شدن این جوان شده است.
بلافاصله پس اطلاع از سوی خانواده این جوان ناجیان غریق بومی حاضر در ساحل اقدام به تلاش برای نجات فرد غریق کردند که متاسفانه شدت امواج و نامساعد بودن شرایط جوی مانع از نجات جان جوان نیشابوری شد و جنازه بیجان وی با تلاش ناجیان غریق از آب بیرون کشیده شده است.
طرحهای دریا در استان مازندران از 31 شهریور ماه با پایان تابستان به کار خود خاتمه داد؛ همچنین در تابستان 96 دریا در محمودآباد 12 غریق داشت که با این جوان نیشابوری 13 نفر در دریای محمودآباد غرق شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
قیمت بنزین در طرح انتقال کارت سوخت به کارت بانکی خودکار محاسبه میشود