اعلام علت واژگونی اتوبوس در گردنه حیران

سرهنگ نادر رحمانی در تشریح وقوع تصادف Crash اتوبوس گردشگران در گردنه حیران اظهار کرد: ساعت 10:10 صبح امروز وقوع یک تصادف اتوبوس در محور آستارا به اردبیل گزارش شد که بر اثر وقوع این سانحه، تعدادی از سرنشینان این اتوبوس مصدوم شدند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس Police راهور ناجا با بیان اینکه 40 نفر سرنشین اتوبوس بوده اند اضافه کرد: این اتوبوس درحالی که از مبدا سرعین به سمت اصفهان در حرکت بود در کیلومتر 45 محور آستارا اردبیل دچار سانحه و واژگون شد.

وی با تاکید بر اینکه این اتوبوس به صورت دربستی در اختیار مسافران آن بوده است در تشریح علت وقوع این سانحه گفت: بررسی‌های اولیه همکاران ما نشان می‌دهد که تخطی از سرعت مطمئنه اتوبوس در جاده لغزنده باعث وقوع این سانحه شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 309491
  • اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد/ کاخ سفید شبیه به کاخ صدام شده است