پلمب ۲۴ واحد صنفی متخلف در ساوجبلاغ

به گزارش رمنا، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ گفت: در راستای ساماندهی و جلوگیری از فعالیت غیرمجاز واحدهای صنفی، ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی بازدید از اصناف را در طول ماه جاری در دستورکار خود قرار دادند.

سلیمانی اظهار کرد: ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پس از هماهنگی با مقام قضائی از چاحد های صنفی در سطح این شهرستان بازدید و ۲۴ واحد متخلف را به دلیل عدم رعایت قوانین صنفی و بی توجهی به تذکر قبلی پلیس، پلمب کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح، که باگ هدف ارتقای امنیت اجتماعی در سطح شهرستان ساوجبلاغ و با همکاری مشترک اتاق اصناف به اجرا درآمد از 15 واحد صنفی متخلف تعهد اخذ و 73 واحد دیگر نیز اخطاریه دریافت کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به اینکه فعالیت های واحد های صنفی توسط پلیس رصد می شود، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی صنفی، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 931333
  • زیبایی های جاده سیاهکل گیلان را ببینید