مرگ مشکوک یک زن در مرکز تحقیقاتی طاعون روسیه؛ کاخ سفید وضعیت را زیر نظر دارد
کاخ سفید گزارش ها درباره ابتلای مشکوک به طاعون در روسیه و قرنطینه های مرتبط با آن را زیر نظر دارد؛ این نگرانی پس از مرگ یک زن شاغل در مرکز تحقیقات طاعون مطرح شده است.
مرگ یک زن در روسیه که در مرکز تحقیقاتی مبارزه با طاعون کار می کرد
کاخ سفید اعلام کرد گزارش های مربوط به مورد مشکوک ابتلا به طاعون
اقدامات پیشگیرانه پس از مرگ یک پژوهشگر
مقام های بهداشتی روسیه پس از مرگ زنی که در یک مرکز تحقیقاتی مرتبط با مبارزه با طاعون فعالیت داشت، تدابیر پیشگیرانه ای را اجرا کردند. با وجود این، هنوز ابتلای او به طاعون به صورت رسمی تایید نشده است.
این زن، داریا شیپیلووا، ۲۸ ساله
شیپیلووا ۲۹ سپتامبر با علائم شدید ذات الریه در بیمارستان بستری شد و در فاصله شب اول تا دوم اکتبر جان خود را از دست داد.
قرنطینه و بررسی وضعیت افراد در تماس
پس از مرگ او، مقام های روسیه در چند مرکز درمانی منطقه محدودیت های قرنطینه ای برقرار کردند. همچنین نزدیک به ۲۰۰ نفر
ایگور کوبزف، فرماندار ایرکوتسک، اعلام کرد افراد تحت نظر هیچ نشانه ای از بیماری ندارند و نتایج آزمایش های آنان نیز منفی بوده است.
رسانه های روسیه احتمال ابتلای این پژوهشگر به طاعون ریوی را مطرح کرده بودند، اما نهادهای بهداشتی روسیه تاکنون این تشخیص را تایید نکرده اند.
نتایج اعلام شده از سوی نهاد بهداشت عمومی روسیه
سازمان بهداشت عمومی روسیه اعلام کرد علت بیماری شیپیلووا، ذات الریه با علت ناشناخته
واکنش کاخ سفید به گزارش ها
یک مقام دولت آمریکا گفت: «دولت از این موضوع آگاه است، وضعیت شیوع بیماری را زیر نظر دارد و گزینه های موجود را بررسی می کند.»
سخنگویان کاخ سفید برای پاسخ به پرسش های خبرنگاران، آنان را به وزارت خارجه آمریکا ارجاع دادند. وزارت خارجه آمریکا تاکنون درباره این موضوع اظهار نظر نکرده است.
طاعون
-
فیلم / رایان سرلک: ما موسیقی سنتی گوش می دهیم اما اگر آهنگ رپ بگذاریم شما...
ارسال نظر