جست‌وجوی چندساعته پلیس راه برای یافتن دختر خردسال گمشده در اردکان

به گزارش رکنا،سرهنگ سیاوش محبی در تشریح این خبر اظهار کرد: پس از اعلام گم‌شدن یک دختر خردسال در میان جمعیت حاضر در جشنواره بادبادک‌ها، ماموران و فرماندهان پلیس راه اردکان ـ چوپانان، جست‌وجوی کودک را در محدوده جشنواره آغاز کرد.

وی افزود: با توجه به گستردگی محل برگزاری جشنواره و نبود پوشش مناسب تلفن همراه، روند جست‌وجو چند ساعت ادامه یافت و در نهایت مأموران پلیس راه موفق شدند کودک را در سلامت کامل پیدا کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: پس از پیدا شدن کودک، وی به خانواده‌اش تحویل داده شد.

سرهنگ محبی از خانواده‌ها خواست در مکان‌های شلوغ و تجمعات عمومی مراقبت بیشتری از کودکان داشته باشند و در صورت مفقود شدن یا جدا شدن کودک از خانواده، موضوع را در سریع‌ترین زمان به پلیس اطلاع دهند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1255081
  • فیلم/ رئیس جامعه دامپزشکان: ارزش ویزیت دامپزشکی از ۲۰ دلار به کمتر از ۴ دلار رسیده است/ تعرفه‌های دامپزشکی حیوانات خانگی در ایران دولتی نیست !