عکس تلخ از صحنه مرگ پسر دانش آموز که زیر آوار دیوار زنده زنده دفن شد
کدخبر:
1253327
لینک کپی شد
حوادث رکنا: ریزش دیوار یک ساختمان مخروبه در روستای روزی شهرستان ورزقان بر سر دو دانشآموز، منجر به مرگ یکی از آنها شد.
کدخبر:
1253327
لینک کپی شد
به گزارش رکنا، پیش از ظهر یکشنبه ۵ مهرماه، دیوار یک ساختمان مخروبه در روستای روزی شهرستان ورزقان بر سر دو دانشآموز که در نزدیکی این بنا مشغول بازی بودند، فرو ریخت.
در پی این حادثه، یکی از دانشآموزان از ناحیه پا دچار شکستگی شد و پس از انتقال به بیمارستان ورزقان و دریافت اقدامات درمانی اولیه، برای ادامه درمان به تبریز اعزام شد.
بر اساس گزارشهای مردمی، این دانشآموز که «سهیل پولادی»، دانشآموز پایه هشتم، معرفی شده است، پس از انتقال به تبریز جان خود را از دست داده است.
جزئیات بیشتر درباره علت دقیق مرگ این دانشآموز و وضعیت دانشآموز دیگر در دست بررسی است.
-
کانون پرورش فکری در میناب سینمای کودک میسازد/ تماشاخانه سیار به مناطق جنگی جنوب ارسال شد/ دانشآموزان جزایر مورد حمله بورسیه زبان میشوند/ فیلم
ارسال نظر