سرقت طلا 7 میلیاردی از منازل در گیلان با لباس زنانه
حوادث رکنا: جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان از دستگیری سارق غیربومی و سابقهداری خبر داد که با پوشیدن لباس زنانه اقدام به سرقت از منازل میکرد. در جریان این پرونده، تمام اموال مسروقه به ارزش ۷۰ میلیارد ریال کشف و به مالباخته تحویل داده شد.
به گزارش رکنا، سرهنگ قاسم جانعلیپور روز سهشنبه در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: پس از ارجاع گزارشی درباره وقوع یک فقره سرقت منزل به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.وی افزود: مالباخته در جریان تحقیقات پلیس اعلام کرد که از داخل منزل او، اموالی شامل طلاجات و وجوه نقد به ارزش حدود ۷۰ میلیارد ریال به سرقت رفته است.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام بررسیهای میدانی و اقدامات تخصصی، سرنخهای موجود در پرونده را مورد بررسی قرار دادند و در نهایت موفق شدند مردی را که با پوشیدن لباس زنانه اقدام به سرقت کرده بود، شناسایی و دستگیر کنند.
سرهنگ جانعلیپور با اشاره به اینکه متهم ۳۷ ساله و غیربومی است، گفت: تحقیقات پلیس نشان داد این فرد در انجام سرقتها تنها نبوده و همدست او که یک زن ۴۰ ساله است نیز در شهرستان رشت شناسایی و دستگیر شد.
وی با بیان اینکه مأموران پلیس آگاهی در ادامه تحقیقات و پیگیریهای انجامشده موفق به کشف اموال مسروقه شدند، تصریح کرد: تمامی طلاجات، وجوه نقد و مسکوکات سرقتشده از مالباخته کشف شد و اموال به صاحب آن تحویل داده شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی و رسیدگی قضایی به مرجع قضائی معرفی شدند.
-
فیلم دزدی وحشتناک دستگاه ATM بانک / سارق به دوستش هم رحم نکرد
ارسال نظر