مرگ تلخ زن تهرانی داخل آپارتمانش در شهرری / تحقیقات پلیس آگاهی آغاز شد
تبلیغات

به گزارش اختصاصی رکنا، عصر روز جمعه اول خرداد ماه، خبر مرگ مشکوک زنی جوانی توسط شهروندان ،به کلانتری 172 شهرری اعلام شد که به‌دنبال آن، مأموران پلیس بلافاصله برای بررسی موضوع راهی محل حادثه شدند.

بررسی‌های اولیه نشان داد، جسد این زن در آپارتمانی واقع در خیابان سلمان فارسی، ساختمان میخک  پیدا شده و او به دلایل نامعلومی جان خود را از دست داده است.

در ادامه و با اعلام موضوع به بازپرس ویژه قتل، وی به همراه تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران در محل حاضر شدند و تحقیقات ابتدایی درباره ابعاد این حادثه آغاز شد.

بنابر دستور بازپرس جنایی، جسد متوفی برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و همزمان پرونده جهت روشن شدن زوایای پنهان این مرگ مشکوک، در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

مرگ مشکوک زن 52 ساله در غرب تهران 24 ساعت قبل تر از این حادثه

روز پنج‌شنبه 31 اردیبهشت ماه نیز جسد زن ۵۲ ساله، مترجم زبان، در خانه‌اش در غرب تهران پیدا شد. او بر اثر اصابت جسم سنگین به سر و خفگی جان باخته بود.

بازپرس سالار صنعتگر دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی را صادر کرده و پرونده نیز در اداره دهم پلیس آگاهی تهران در دست بررسی است

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات