دستگیری 7 دندانپزشک قلابی در زاهدان/ برخورد قاطع پلیس با مداخله‌گران غیرمجاز در حوزه سلامت
تبلیغات

به گزاش رکنا، سرهنگ نوری، فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان، اظهار داشت: در پی دریافت اخبار و گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت تعدادی از اتباع بیگانه تحت عنوان دندانپزشک در سطح شهرستان، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصدهای دقیق، محل فعالیت و مخفیگاه این افراد شناسایی و در عملیات‌های جداگانه، 7 نفر از آنان دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان با اشاره به حساسیت موضوع سلامت عمومی تصریح کرد: در بازرسی از محل فعالیت این افراد، مقادیر قابل توجهی مواد و تجهیزات غیراستاندارد و غیرمجاز دندانپزشکی کشف و ضبط شد که به‌صورت غیرقانونی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

سرهنگ نوری با تأکید بر اینکه ارائه خدمات دندانپزشکی بدون مجوز رسمی، اقدامی غیرقانونی و خطرناک است، از شهروندان خواست پیش از مراجعه به مراکز درمانی، از اصالت مجوز و پروانه فعالیت پزشک اطمینان حاصل کنند.

وی در ادامه با اشاره به سوابق برخورد با این‌گونه تخلفات بیان کرد: چندی پیش نیز فردی که به‌صورت غیرمجاز اقدام به تزریق آمپول کرده بود، موجب فوت یکی از شهروندان شد که در پی آن، فرد خاطی که از اتباع خارجی بود، شناسایی و دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴ نفر از دندانپزشکان قلابی در این شهرستان شناسایی و دستگیر شده‌اند و پلیس با هرگونه فعالیت غیرقانونی در حوزه سلامت، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات