نجات مرگبار گوسفند درون چاه / 4 نفر در جاه جان باختند
تبلیغات

به گزارش رکنا،  تلاش برای نجات یک گوسفند که داخل چاهی در یکی از روستا‌های استان گرگان افتاده بود، حادثه فجیعی به دنبال داشت و باعث مرگ ۴ نفر شد. این حادثه در روستای ایمر توره ملا در جاده گنبد به آق‌قلا رخ داد. آن روز وقتی چوپان گوسفندان را در اطراف روستا به چرا برده بود، ناگهان متوجه شد که یکی از گوسفندانش به داخل چاهی در آن نزدیکی افتاده است.

او برای اینکه گوسفندش را نجات دهد داخل چاه رفت، اما بر اثر استنشاق گاز سمی، دیگر نتوانست باز گردد و جان خود را از دست داد.

در این حین یک مرد روستایی و دو پسرش که شاهد این حادثه بودند، به نوبت وارد چاه شدند تا چوپان را بیرون بیاورند، اما هر ۳ آنها نیز به دلیل گازگرفتگی جان خود را از دست دادند.

اهالی روستا وقتی متوجه این اتفاق شدند، آتش‌نشانی را خبر کردند، اما قبل از رسیدن گروه‌های امدادی، توانستند پیکر این ۴ نفر را از چاه بیرون بیاورند.

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی