زندان دوباره برای سارق جوان / در کمتر از چند ساعت 4 تلفن همراه سرقت کرد
حوادث رکنا: گوشی قاپ جوانی که به تازگی از زندان آزاد شده بود، دوباره به آغوش زندان بازگشت.

به گزارش رکنا، نیروهای کارآزموده کلانتری رسالت مشهد که در راستای تدابیر سرهنگ محمدچراغ (فرمانده انتظامی مشهد) مشغول اجرای طرح های مبارزه با سرقت بودند، ناگهان موتورسواری را در خیابان شهید ابراهیمی مشاهده کردند که چهره وی قبلا نیز در قاب چشمان آن ها نقش بسته بود.
دقایقی بعد عوامل انتظامی در مسیر حرکت موتورسوار قرارگرفتند و او را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند. در بازرسی بدنی از این دزد سیاه پوش سابقه دار، ۴ دستگاه گوشی تلفن گران قیمت کشف شد و بدین ترتیب سارق جوان درحالی به مقر انتظامی انتقال یافت که به تازگی از زندان آزاد شده بود. او که یقین داشت داستان سرایی هایش برای افسران زبده تجسس کلانتری رسالت فایده ای ندارد در همان بازجویی های اولیه به سرقت گوشی ها از نقاط مختلف شهر اعتراف کرد و ساعتی بعد نیز مالکان گوشی ها شناسایی و به کلانتری دعوت شدند.
گزارش روزنامه خراسان حاکی است با توجه به شگرد این سارق حرفه ای ،تلاش افسران دایره تجسس با دستورهای ویژه سرهنگ مجتبی حسین زاده (رئیس کلانتری رسالت)برای دستگیری دیگر عوامل مرتبط با سارق مذکور آغاز شد و متهم نیز به آغوش زندان بازگشت.
ارسال نظر