حریق مرگبار تانکر حامل بنزین در آزادراه کاشان – قم
رکنا: مدیرعامل سازمان آتشنشانی کاشان گفت: وقوع حادثه واژگونی و آتشسوزی یک تانکر حامل بنزین در کیلومتر ۵۰ آزادراه کاشان – قم، جان راننده ۴۴ ساله را گرفت.

به گزارش رکنا، سیدمصطفی محتشمیان با اشاره به حادثه ویژه ترافیکی اظهار کرد این حادثه ساعت ۳ و ۳۴ دقیقه به مرکز فرماندهی آتش نشانی کاشان گزارش شده است.
وی افزود: در این حادثه یک دستگاه تانکر حامل بنزین در کیلومتر ۵۰ آزادراه کاشان – قم، به دلیل سرعت زیاد و از دست دادن کنترل، واژگون شد. بر اثر این واژگونی، ماده سریعالاشتعال داخل تانکر به سطح جاده نشت کرد و در پی آن حریق گستردهای رخ داد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی کاشان گفت: راننده ۴۴ ساله خودرو در لحظات اولیه حادثه متأسفانه جان خود را از دست داد.
به گفته محتشمیان، بلافاصله پس از اعلام حادثه، تیم عملیاتی ایستگاه شماره ۳ آتشنشانی کاشان به همراه نیروهای پشتیبان از آتشنشانی قم و آتشنشانی مشکات در محل حاضر شدند و پس از چند ساعت عملیات، موفق به ایمنسازی، مهار و اطفای کامل حریق شدند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی کاشان ادامه داد: این حادثه سبب بسته شدن موقت بخشی از آزادراه و ایجاد اختلال در تردد شد که با پایان عملیات اطفا و پاکسازی محل، مسیر بازگشایی شد.
-
اولین فیلم از عروسی لاکچری محمد نادری بازیگر سریال شمعدونی در آستانه 50 سالگی / لحظه علنی شدند ازدواج آقای بازیگر و رقص دامادی!
ارسال نظر