زن ناپدیدشده پس از ۶۰ سال زنده پیدا شد / نمیخواستم کسی پیدایم کند !
حوادث رکنا: زنی که بیش از ۶۰ سال پیش ناپدید شده بود، زنده پیدا شد؛ او به پلیس گفت که در تمام این سالها عمداً میخواسته ناپدید بماند.

به گزارش رکنا، زنی که بیش از شش دهه پیش در ایالت ویسکانسین آمریکا ناپدید شده بود، بهطور غیرمنتظرهای زنده پیدا شد و اعلام کرد که در تمام این سالها عمداً از خانواده و جامعه فاصله گرفته و نمیخواسته که کسی او را پیدا کند.
آدری جین بکبرگ، که اکنون ۸۲ سال دارد، در تابستان سال ۱۹۶۲ و زمانی که تنها ۲۰ ساله بود، از شهر کوچکی در ۹۵ کیلومتری شمال غربی مدیسون، پایتخت ایالت ویسکانسین، ناپدید شد. در همان زمان، تحقیقات پلیس نشان داد که او همراه فردی به مدیسون رفته و سپس با اتوبوس راهی ایندیاناپولیس شده است. بنا بر گفته شاهد، آدری در یکی از خیابانهای آن شهر ناپدید شد و دیگر هرگز دیده نشد.
اکنون پس از گذشت بیش از شش دهه، وی در شرایطی که هویتش تأیید شده، بار دیگر ظاهر شده و به کلانتر شهر گفته است: «نمیخواستم پیدا شوم.»
مقامات هنوز جزئیات بیشتری از محل اقامت او در این سالها منتشر نکردهاند، اما این کشف، یکی از طولانیترین پروندههای مفقودی در تاریخ ایالت را به پایانی غیرمنتظره رساند.
-
فیلم آواز روح انگیز محسن چاوشی با بازی جذاب مینو شریفی ! / هنوزم اون شبای مستی رو یادم هست ! + موزیک ویدیو
ارسال نظر