خبر خوش وزیر کار برای بازنشستگان + جزئیات
تبلیغات

به گزارش رکنا، «محمد شریعتمداری» در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: مستمری مصوب سال جاری برای سه میلیون و سیصد هزار خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام با افزایش ۱.۷ تا ۲.۸ برابری نسبت به سال ۹۹ به حساب مددجویان واریز شد.

وی افزود: رقم واریزی در مقایسه با مبلغ مستمری ماهیانه در سال۹۲ بر اساس تعداد افراد خانوار بین ۷ تا ۱۱ برابر افزایش داشته است.

رییس سازمان بهزیستی کشور نیز روز گذشته گفته بود: برای اولین بار، ماده ۷۹ قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر برقراری مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام (ره) به میزان ۲۰ درصد حداقل دستمزد کارگران، محقق شد.

به گفته «وحید قبادی دانا» در سال ۱۳۹۲ متوسط مستمری مددجویان حدود ۱۲ درصد حداقل دستمزد بوده است اما در سال ۱۴۰۰ میانگین مستمری حدود ۵۰۰ هزار تومان است که در مقایسه با سال۹۲ حدود ۸ برابر افزایش داشته است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 691521
  • فیلم/بوسه ناگهانی دختر جوان روی صورت مهدی باقربیگی بازیگر «قصه‌های مجید» در آرایشگاه زنانه

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات