تبلیغ کولر گازی در مناطق عادی و معتدل کشور متوقف شد

به گزارش رکنا از اصفهان؛ به گفته مصطفی رجبی مشهدی، این مصوبه وظیفه ممنوع کردن تبلیغ کالاهای با مصرف انرژی بالا و فاقد سازگاری لازم با اقلیمهای مختلف کشور را برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته تا این وزارتخانه با همکاری دستگاههای ذیربط به ویژه سازمان صداوسیما اقدامات لازم را برای ممنوعیت تبلیغ این گونه کالاها براساس پیشنهاد وزارتخانه های نفت و نیرو و هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عمل آورد.

 وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ این نوع کولرها در مناطق عادی و معتدل که براساس مصوبه شورای عالی انرژی و طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می شود، تاکید کرد: استفاده از کولرهای گازی در مناطق معتدل کشور منجر به افزایش مصرف برق بیش از الگوی مناطق عادی و صدور قبض برق سنگین خواهد شد.

اصفهان/ بهمن راعی

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 994412
  • فیلم/ بهرام افشاری: اگر کاره‌ای بودم، بابک زنجانی را وزیر اقتصاد می‌کردم / زنجانی کارهایی کرد که به عقل جن هم نمی‌رسید!