مردم و خیران حق دارند بدانند کمک ها کجا هزینه می شود/استفاده از اپلیکیشن و شبکه های اجتماعی برای تسهیل نیکوکاری

به گزارش رکنا از اصفهان؛ مهدی جمالی‌نژاد در نخستین نشست مشترک جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اهمیت شفافیت در هزینه‌کرد کمک‌های مردمی، از دستگاه‌های اجرایی خواست تا با ارائه گزارش‌های دقیق، منظم و قابل رصد، قدمی بلند در جلب اعتماد پایدار خیرین بردارند و با اشاره به ضرورت تعامل نظام‌مند و انسجام‌یافته با خیران افزود: مردم و خیران حق دارند بدانند کمک‌هایشان چگونه و کجا مصرف می‌شود و این حق مسلم آنان است. 

استاندار اصفهان در ادامه، با اشاره به تجربیات ارزشمند خیران در حوادث طبیعی بیان کرد: باید از توان سترگ خیران در بحران‌ها به‌صورت سازمان‌یافته استفاده کنیم تا امدادرسانی سریع‌تر و منظم‌تر انجام شو و در این راستا ساختارهای مشارکتی خیران در بحران‌ها باید تقویت شود. 

جمالی‌نژاد بر ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از خیران استان تأکید کرد و افزود: با شناسایی، دسته‌بندی و ساماندهی ظرفیت خیران، می‌توانیم در پروژه‌های امدادی و سلامت، گام‌هایی بلندتر برداریم. 

استاندار اصفهان در بخشی دیگر از سخنانش، بر ضرورت به‌کارگیری پلتفرم‌های دیجیتال و پرداخت‌های آنلاین برای جذب کمک‌های خرد و کلان تأکید و بیان کرد: در دنیای امروز، استفاده از اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی، راهی اجتناب‌ناپذیر برای تسهیل نیکوکاری است. 

گفتنی است در پایان این نشست از خانواده‌های معزز شهدای امدادگر و تلاش‌ها و خدمات نجاتگران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی تجلیل به عمل آمد.

  • فیلم/ قدرت‌الله ایزدی، آقا رشید اصفهانی: من رفتم خواستگاری خانومم که چای آورد دیدم قدش 1/85 سانتی‌متره به پدر خانومم گفتم میشه نصفشو بگیرم!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی