نابودی کشت غله در اصفهان/ آب به موقع نرسید!

به گزارش رکنا از اصفهان؛ حسین وحیدا، رییس صنف کشاورزی اصفهان اظهار کرد:  سال قبل بیش از ۶۴ هزار تُن گندم در استان تولید شد اما امسال پیش بینی می‌کنیم که در خوشبینانه‌ترین حالت، تنها ۱۵ هزار تُن محصول برداشت شود.

وی افزود: دلیل کاهش محسوس تولید سالجاری، نامناسب بودن زمان تخصیص آب از زاینده‌رود برای آبیاری مرحله دوم مزارع در فروردین امسال بود، به این معنا که آب دیر به کشاورزان تحویل شد و همین موضوع، نابودی بخش عمده‌ای از کشت غله را در پی داشت.

 رییس صنف کشاورزی اصفهان ادامه داد: بر همین اساس بخش قابل توجهی از اراضی زیر کشت رفته شرق اصفهان به‌دلیل بی‌آبی و قطع آّب زاینده‌رود خشک و به کشاورزان ضرر و زیان وارد شد.

  • فیلم / سام درخشانی : من هرچی دارم از بخش احمقانه وجودم به دست آورم ، اون بخش بهم میگه برو نترس ، چک بده ، بِخَر

اخبار تاپ حوادث

وبگردی