شهردار اصفهان: شهرداری به عهد خود برای احداث پردیس بزرگ سینمایی شهر رویاها عمل کرد

به گزارش رکنا از اصفهان؛ علی قاسم‌زاده در حاشیه شصت‌وهفتمین ویژه برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت آئین بهره‌برداری از ۵ سالن پردیس بزرگ سینمایی مجموعه شهر رویاها و ۲۰ بازی مهیج با بیان اینکه پردیس بزرگ سینمایی مکمل جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان است، اظهار کرد: در کشور پردیس سینمایی داریم، اما پردیس بزرگ سینمایی مجموعه شهر رویاها نخستین نمونه پردیس سینمایی ویژه کودک و نوجوان کشور است که احداث شد.

وی خاطرنشان کرد: اهالی سینما می‌دانند که بیش از ۳۰ سال است میزبان جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان هستیم، بنابراین در شهری که میزبان این جشنواره است باید زیرساخت‌ها فراهم می‌شد، در این راستا این پردیس سینمایی با ۵ سالن و ۶۰۰ نفر ظرفیت ساخته شد و خیال ما برای آینده شهر اصفهان در حوزه سینمای کودک راحت شد.

شهردار اصفهان تاکید کرد: دو سال پیش در اختتامیه جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان، قول ساخت پردیس سینمایی به کودکان شهر داده شد که بعد از دو سال این مجموعه احداث و تحویل کودکان و نوجوانان شهر می شود.

وی افزود: امیدوارم هر شب در این سینما شاهد اکران فیلم با حضور کودکان و نوجوانانی باشیم که آینده شهر متعلق به آن‌ها است.

IMG_20250518_185252_956مدیریت شهری اصفهان در اجرای پروژه‌های شهری دیدگاهی همه‌جانبه‌ دارد

همچنین مهدی جمالی‌نژاد در مراسم افتتاحیه ۵ سالن پردیس سینمایی شهر رویاها و ۲٠ بازی جدید و مهیج که 27 اردیبهشت ماه برگزار شد، با بیان اینکه مدیریت شهری اصفهان دیدگاهی همه‌جانبه‌ دارد و در همه حوزه‌های عمرانی، اقتصادی و فرهنگی پروژه‌های مهمی را پیگیری می‌کند، گفت: هنر، موتور اصلاح جامعه و هنرمند پیشران است. هنرمندان با نگاه هنرمندانه خود می‌توانند به زیبایی، امید و معنا بشارت بدهند. براین اساس، رسالت هنرمندان را باید تلطیف روح جامعه و تعالی‌بخشی دانست.

وی افزود: در شرایط سخت اقتصادی امروز، مدیریت شهری از امور عمرانی، فرهنگی و اجتماعی که در حال پیگیری آنهاست کوتاه نیامده و امیدواریم تا پایان این دوره شاهد افتتاحیه‌های دیگری از این دست باشیم.

IMG_20250518_185546_734پاسخی به دغدغه‌های مردمی در حوزه فرهنگ و تفریح است

رئیس، کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان هم گفت: در دوره نبردهای نابرابر نرم‌افزاری توفیق نصیب مدیریت شهری شد که این پروژه‌ بزرگ فرهنگی در حوزه نشاط و تفریح را به مردم تقدیم کند. 

علی صالحی با بیان اینکه دستگاه‌های تبلیغاتی به دنبال رواج دادن یأس و ناامیدی در جامعه ما هستند، افزود: در این میان سکوهای نشاط و تفریح از مهمترین ابزارها در این نبرد شناختی محسوب می‌شوند.

وی تاکید کرد: طی چهار سال گذشته با شعار «اصفهان من شهر زندگی» تلاش کردیم دغدغه همه سلیقه‌های مردمی را در حوزه فرهنگ و تفریح پاسخ دهیم که این پردیس سینمایی از جمله این اقدامات است.

شورای عالی سینما در استان‌ها تشکیل می‌شود

معاون سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با بیان اینکه سینما از زمان تأسیس تاکنون به عنوان یک رسانه اثرگذار در حوزه فرهنگ مطرح بوده و ارتباط وسیعی با جامعه دارد، اظهار کرد: خوشحالیم که امروز با کمک شهرداری اصفهان و بخش خصوصی شاهد افتتاح ۵ سالن سینمایی هستیم. سازمان سینمایی وزارت ارشاد نیز در دولت چهاردهم به دنبال افزایش تعداد سینماها و گسترس استفاده از فناوری‌های نوین در این زیرساخت‌هاست. 

علیرضا اسماعیلی افزود: در دولت چهاردهم شورای عالی سینما تشکیل شد که به دنبال آن شورای سینما در استان‌ها نیز شکل می‌گیرد. از مهمترین مصوبات این شورا گسترش تعداد سینماها و تأمین مسکن هنرمندان است.

اصفهان شهر رویاها، زیبایی و امید است

علیرضا خمسه، بازیگر سینما و تلویزیون نیز گفت: سی و یک سال پیش در صدمین سالگرد تولد سینما در اصفهان حضور داشتم و در کنار دیدگاه هنرمندان جهان، اصفهان را شهر رویاها، زیبایی و امید ذکر کردم.

وی افزود: بشر صد سال سینما را به امید تحقق رویاها پشت سر گذاشته و یکی از این رویاها رسیدن به عدالت، آزادی، خیر و نیکویی است.

این هنرمند تاکید کرد: من خود را زاده زاینده‌رود می‌دانم و حیاتم به این رودخانه بسته است، هنگامی که به اصفهان سفر می‌کنم از شادابی زاینده‌رود شاد می‌شوم و امیدوارم مشکلات آبی پایان پیدا کند.

  • پسر زنده یاد ماه‌چهره خلیلی در قاب دوربین پدرش ابراهیم اشرفی / پرواز چه قدر بزرگ شده و مادر مرحومش ندید!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی